Összes cikk
<< ...  3   4   5   6   7   8   9   10   11   ... >> 14 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

Gyomor- és hasnyálmirigybarát ételek

» Részletek

Hónapos retek az étlapon

» Részletek

Hurrá, kezdődik a nagy almaszüret!

» Részletek

Hüvelyesek az étlapon

A télhez közeledve szívesebben fogyasztunk nagyobb tápértékű, ízletesen elkészíthető hüvelyeseket. A száraz borsó, bab és lencse helyettesítői lehetnek a húsféléknek, de a hússal, hallal, tojással ellentétben bizonyos esszenciális aminosavak kisebb mennyiségben vannak jelen a hüvelyesekben, ezért célszerű azokat barna rizzsel vagy korpás kenyérrel, kásafélékkel fogyasztani.

» Részletek

Itt a dinnyeszezon!

» Részletek

Kakukkfű - Ki­tű­nő ét­vágy­ger­jesz­tő és gyo­mor­ja­ví­tó, ser­ken­ti az emész­tést (Thymus)

» Részletek

Kaprot a gyomornak!

» Részletek

Karalábé az étlapon

A karalábé a káposzta olyan formája, melynél a hajtástengely föld feletti megvastagodása révén almanagyságú húsos gumók keletkeznek. A kerek vagy ovális méretű gumók a 20 cm átmérőt is elérhetik, de ilyen óriáspéldányoknál több elfásodó rész alakulhat ki. Az ideális méretű karalábé ne legyen nagyobb 9 cm-nél.

» Részletek

Karalábé az étlapon

» Részletek

Karfiol az étlapon

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. december

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.