Összes cikk
 1   1 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

A férfiak potenciaproblémái

A férfiak sokkal bonyolultabb és érzékenyebb lények, mint ahogyan ők maguk is gondolnák. Ennek megfelelően ha erekciós zavarok lépnek fel náluk, többnyire nem testi elváltozások húzódnak meg a háttérben, hanem mélyebben fekvő okok. Az impotencia azonban olyan probléma, amely alapvetően megváltoztatható. Segíthetnek például a szexuálterápiával párosított természetgyógyászati módszerek.

» Részletek

Az erősebbik nem gyengéi

A férfiak hajlandók tenni egészségükért, ha fitneszről, sportról vagy az izomtömeg növeléséről van szó, azonban a hosszú távú egészségmegőrzést és a betegségek megelőzését nem tartják fontosnak. Holott a magát évszázadok óta erősnek nevező nem valójában - legalábbis egészségügyi szempontból - gyengébb.

» Részletek

Tanácsok férfiaknak

Aviva Gabriella Steiner, aki egy fantasztikus gyakorlatsort talált ki a női nemi szervek és a hormonháztartás helyrehozására, a férfiakra is gondolt. Számukra is kidolgozott egy gyakorlatsort, amelynek segítségével nem csak megelőzni tudják problémáikat, de a már kialakult potenciazavarokat és prosztatagondokat javítani tudják.

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. február

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.