Összes cikk
 1   1 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

8 pontban a pozitív gondolkodásért

Hangulatunk közvetlen hatással van a betegségek lefolyására. A pozitív érzelmek révén egészségesebbek leszünk, sőt a boldog emberek nem csak egészségesebbek, de tovább is élnek. Ha a központi idegrendszerben az öröm és az elégedettség érzetét továbbító pályák gyakran kerülnek ingerületi állapotba, akkor ezek a „boldogságpályák” kiszélesednek.

» Részletek

A pozitív gondolkodás negatív hatásai

A különböző ezoterikus könyvek és magazinok oldalain nap mint nap találkozunk a pozitív gondolkodás „áldott” hatásaival. Arról viszont nemigen olvashatunk sehol, hogy esetleg a pozitívnak mondott gondolkodásnak negatív hatásai is lehetnek.

» Részletek

Betegségtudat a lélek elfojtásából ered

» Részletek

Milyen erős gondolataink ereje?

Hape Kerkeling német előadóművész az El Caminót végigjárva értékes titok birtokába jutott. A Santiago de Compostelába vezető hosszú úton egy útitársa elárulta neki: amire égetően szüksége van, azt egyszerűen „megrendeli az univerzumtól”, és kisvártatva meg is kapja a „szállítmányt”. A mindig újabb formában jelentkező, de régóta ismert hit követői szerint mindez nem jelent meglepetést, ők számítanak az ilyen „csodák” beteljesülésére. Feltéve, hogy őszintén akarjuk és jól ...

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2019. augusztus

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.