Összes cikk
 1   1 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

Ha a baba folyton bömböl

A szerencsés szülőknek valóságos földre szállt angyal baba jut, így a család úgy néz ki, mintha egy képeskönyvből lépett volna elő. A valóság azonban sokszor más. Vannak olyan kisbabák, akik addig ordítanak, amíg kimerülten álomba nem zuhannak. Majd felébredés után tovább bömbölnek. Nem csoda, hogy a szüleiknek megáll a tudományuk. Szerencsére van kiút ebből a szörnyű helyzetből is.

» Részletek

Kapcsolatzavart személyiségek

Az első, vonatkoztatási pontot jelentő személyektől valamennyien biztonságot, szeretetet, elfogadást és tartást igénylünk. Ha ezek a meghatározó élmények hiányoznak, és sérülést szenved a korai kötődés, akkor ez nehézségeket okoz az érzelmi szabályozásban: az érintettek képtelenek uralkodni érzelmeiken, helyette hagyják, hogy érzelmeik vegyék át fölöttük az uralmat. Így például az illető későbbi partnerétől fogja várni, hogy az gondoskodjon zavart érzelmi szabályozásáról.

» Részletek

Köhög, náthás?

» Részletek

Mit tud az asztrológia, és mit nem?

Régebben minden uralkodóháznak megvolt a saját udvari csillagjósa. Ma számtalan modern, felvilágosult ember – rendezők, popsztárok, menedzserek, tudósok és politikusok – bíznak az asztrológiában.

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. április

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.