Összes cikk
 1   1 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

Energiatáplálék

Az ökologikus étel - helyesen elkészítve - valóban orvosság lehet. A ma használatos ipari olajok és zsírok, valamint fehérjék az anyagcsere számára hatalmas energetikai megterhelést jelentenek. A krónikus fáradtság - ami majd minden ember számára ismerős - jelzi ezt a legjobban. Már egyetlen biológiailag teljes értékű, ún. 5 elemmenü elfogyasztása bebizonyítja, hogy az étkezést nem kell törvényszerűen fáradtságnak követnie.

» Részletek

Energikus tavaszvárás

Erőtlen? Kedvetlen? Már nem sokáig. Az alábbi szépségápolási tippek segítenek Önnek a szervezet salaktalanításában és új energiákat is nyer.   Első lépésként takarítson ki magából minden felesleges anyagot, méregtelenítsen. Fontos, hogy sok folyadékot igyon - legjobb, ha naponta 2-3 liter ásványvizet fogyaszt. Ezenkívül végezzen légzőgyakorlatokat, ujj-jógát. Egyes speciális termékek fogyasztása is támogatja a méregtelenítés folyamatát. Szánjon rá erre a procedúrára ...

» Részletek

Immunerősítés télen

A helytelen táplálkozás, a stressz, a káros anyagok, a gyógyszerek miatt a testünknek minden másodpercben semlegesítenie kell valamilyen, számára megterhelő vegyületet. Ha a kiválasztás feladata túlterheli a szervezetet, akkor felborul a sav-bázis háztartás egyensúlya. Túlsúlyba kerülnek a savas kémhatású anyagcseretermékek, és ez káros hatást gyakorolhat az immunrendszerre. Nézzük, mit tehetünk a folyamat ellen!

» Részletek

Nagyböjt

A nagyböjti időszak közeledtével figyelmünket szervezetünk tisztulási hajlamának fokozására kell koncentrálnunk. Egyik legerőteljesebben ható törekvése organizmusunknak a salakanyagoktól való megszabadulás. Ezt a törekvést a bennünket körülvevő makrokozmosz változása inspirálja. Ennek van napi, havi (holdciklus) és évenkénti (évszaki) megnyilvánulása.

» Részletek

Nyirokmasszázs – salaktalanításhoz, méregtelenítéshez

Legtöbbünk számára a nyirokfolyadék feladatai, a nyirokfolyadék keringésrendszere felnőttkorunkban is  messzemenően ismeretlen. Még az orvosok is csak akkor foglalkoznak a nyirokrendszerrel, ha az gyengélkedik.

» Részletek

Salaktalanítás és savtalanítás

» Részletek

Salaktalanítás házilag

Salakanyagoknak nevezzük a kötőszövetekbe lerakódott savakat és fehérje-alkotóelemeket, a zsírszövetekben elraktározott nehézfémeket, környezeti mérgeket (pl. permetezőszerek), gyógyszerek maradványait, de a vér és a nyirokfolyadék összetételének megváltozását is e témakörbe sorolhatjuk.

» Részletek

Szabaduljunk meg a salakanyagoktól!

Egyre többen szenvednek nem specifikus tünetekben, amelyekben sem a vér laboratóriumi vizsgálatával, sem az úgynevezett képalkotó eljárásokkal nem lehet kóros eltérést kimutatni.  

» Részletek

Tapasztalatok a So Easyről

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. április

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.