Összes cikk
 1   1 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

A lélek S.O.S. jelei

Felfokozott élettempójú világunkban a stressz, a gond, a túlterheltség könnyen kárt tehet az ember legsérülékenyebb részében: a lelkében. A lélek vészjelzéseit, figyelmeztetéseit, segélykiáltásait gyakran figyelmen kívül hagyjuk.  

» Részletek

Arcszépítő gyakorlatok: elűzik a stresszt

» Részletek

Az érzelmek újfajta gyógymódja

A leggyakrabban felírt gyógyszerek közé tartozó antidepresszánsokat,  nyugtató-, altató- és magas vérnyomás elleni szereket gyakran olyan betegségek kezelésére használják,  melyek közvetlen összefüggésben állnak az érzelmi stresszel, pedig a stressz és szorongásos állapotok gyógyíthatóak gyógyszerek nélkül is.

» Részletek

Boldogságreceptek az agyunknak

Tudta, hogy az ásítás enyhíti a stresszt és segíti a koncentrációt? És azt, hogy naponta 12 perc meditáció vagy imádkozás elegendő ahhoz, hogy agyunk működése javuljon és több boldogsághormon termelődjön benne?

» Részletek

Stresszellenes praktikák

» Részletek

Űzzük el a stresszt!

A túl sok stressz, a hiperaktivitás, az idegeskedés és rohanás egyaránt méreg a test, a szellem és a lélek számára. Főként a tartósan fennálló feszültségről mondható el, hogy megfoszt minket az életörömtől, megbetegít és depresszió kialakulásához vezethet. Cikkünkből kiderül, hogyan keveredhetünk ki az ördögi körből. Ha sikerül, a kiégettségi szindróma sem fenyeget majd minket.

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. április

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.