Összes cikk
 1   2   3   4   5   ... >> 8 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

A hetesség misztériuma

A számok a kimeríthetetlen és fontos ismeretek forrásai, legyen szó kozmikus rendszerről, hierarchiáról, ideákról, törvényszerűségekről, a számok világa mindig eligazítást nyújt eme kérdésekben. A számok, a mennyiségek, a minőségek, a viszonylatok a hierarchikus világrend kifejezői, hordozói, analógiák révén érthetően írják le a makro- és mikrokozmosz jellegzetességeit. A számok minden kultúrában fontos jelentéseket hordoznak, napjainkban is igen divatossá vált a numerológia.

» Részletek

A leghatásosabb tippek meghűlés ellen

Télen egy csapásra megnő a hűléses megbetegedések és az influenzaszerű fertőzések száma. Szerencsére számtalan hatékony természetes gyógymód létezik, amelyekkel megelőzhetők, illetve kezelhetők e bántalmak: gyógyteák, vitaminok, nyomelemek, inhalálás és borogatások. Nem is beszélve a homeopátiáról és a Schüssler-sókról.

» Részletek

A máj erősítése gyógynövényekkel

Azt valószínűleg sokan tudják, hogy a májat elsősorban az alkohol, a különféle mérgek, gyógyszerek és vírusok károsítják. Azzal azonban már jóval kevesebben vannak tisztában, hogy a fáradtságnak, a levertségnek és a koncentrációzavaroknak is közük lehet a májhoz. A természet patikája a májbajokra a máriatövist, a pitypangot, a vérehulló fecskefüvet és az articsókát kínálja.

» Részletek

A pikkelysömör gyógyítása

A pszoriázis, amit magyarul pikkelysömörnek hívunk, viszonylag elterjedt betegség, a népesség kéthárom százalékát érinti. Krónikus, nem ragályos bőrbetegségről van szó, amelyben nők és férfiak egyforma gyakorisággal betegszenek meg. A helyi kezelés általában nem elegendő, a kivezető kúrán alapuló anyagcsere-serkentés azonban a holisztikus terápiás koncepció alapját képezheti.

» Részletek

A szénanáthás beteg 4. rész

 

» Részletek

A szépség varázslatos sói

» Részletek

A szerelem 12 típusa

» Részletek

A szív és a keringési rendszer erősítése

» Részletek

A víz tüze – A húgyutak holisztikája

Az egyre gyakoribb és makacsul ki-kiújuló húgyúti fertőzések folyamatosan emelkedő száma mind nagyobb gondot jelent betegek és orvosok számára egyaránt.

» Részletek

Áldott, más állapot

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. április

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.