Összes cikk
 1   1 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

A székrekedés gyerekeknél is gondot okozhat

» Részletek

Az idült székrekedés

» Részletek

Az idült székrekedés 2. rész

» Részletek

Gyógyfüvek székrekedés ellen

Mottó: „Már öt négyzetméternyi gyógynövénykert birtokában sokat tehet az ember önmagáért, viruló egészségéért.” (Maurice Mess`egue)

» Részletek

Székrekedés

Manapság alig van ember, aki nem szenvedne időlegesen vagy tartósan valamilyen emésztési zavarban,  köztük székrekedésben. Pedig bélrendszerünk egészséges működése nélkülözhetetlen az  erős immunrendszerhez és a jó közérzethez. Cikkünkben összefoglaló áttekintést adunk a székrekedést  előidéző okokról, az alternatív gyógyítás valamennyi lehetőségéről, egyúttal az emésztési folyamatok eddig nem tárgyalt összefüggéseire is rávilágítunk.

» Részletek

Székrekedés

» Részletek

Székrekedés ellen

A székrekedés igen széles körben elterjedt betegség a civilizált világban, a nőknél még gyakoribb, mint a férfiak- nál. A gyógyszeripar több mint százféle kedvező árú és hatékony terméket kínál az érintet- teknek. Azt természetesen nem árulják el, hogy ezek a készítmények nemhogy nem mulasztják el a székrekedést, hanem inkább elősegítik a kialakulását. Ám csak ha már valaki függővé vált a hashajtóktól, akkor látja be, hogy csak következetes holisztikus terápiával ...

» Részletek

Székrekedés kezelése rendterápiával

Sokan nem szívesen beszélnek problémájukról, a székrekedésről, mert nem tudják, hogy megközelítőleg minden negyedik ember a fejlett ipari orszá­gokban hasonló gondokkal küzd. És minden második érintett hashajtót szed. Ezek azonban csak átmenetileg képesek enyhíteni a bajt, hosszú távon inkább rontanak a helyzeten.  

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. április

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.