Összes cikk
<< 1   2   3   4  >> 4 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

Arcunkra van írva

Különböző betegségekben, ásványianyag-hiányos állapotokban a bőrön sajátos elváltozások figyel­hetők meg. Különösen az arcon vehető észre a bőr rugalmasságának és színének megváltozása, az esetleges váladékok, kiütések és foltok jelenléte. Arcunk megmutatja, ha szervezetünk ásványianyag-háztartása nem kiegyensúlyozott, bizonyos ásványi anyagok anyagcseréje nem megfelelő.

» Részletek

Aura

» Részletek

Aura és a csakrák

» Részletek

Az aura mérése

» Részletek

Az aurára ható tényezők és módszerek

A következő dolgok azonnal csökkentik, tompítják vagy eltorzítják auránk, vagyis bioenergetikai tárolónk és bioenergiáink nagyságát: a félelem, a stressz, az aggodalom, a gyűlölet, az irigység, a féltékenység vagy bármilyen negatív gondolat és érzés.

» Részletek

Az új nőiesség

Hogy a nők valóban nők tudjanak lenni, végre fel kellene hagyniuk azzal, hogy a férfiak világát utánozzák. Helyesebb volna, ha ismét felelevenítenék az ősi női erőforrásokat. Könnyű gyakorlatokat mutatunk be, amelyek segítségével mindenki megtalálhatja lényének lényegét.

» Részletek

Betegségtudat a lélek elfojtásából ered

» Részletek

Cellulitisz: a feszes bőr ábécéje

A narancsbőr a 35 év fölötti európai nők 80 százalékát érinti. Bár nem betegségről van szó, csupán kozmetikai problémáról, az érintettek világszerte milliókat adnak ki, hogy eltüntessék a csúnya elváltozást a fenekükről, a combjukról, a hasukról és a karjukról. Folyton újabb és újabb krémek, zselék és kenőcsök ígérik a tartósan feszes bőrt – de vajon lehetséges ez egyáltalán?

» Részletek

Csakraenergetizáló gyakorlatok

» Részletek

Csakraenergetizáló módszerek

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. szeptember

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.