Összes cikk
 1   1 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

A színek ereje - Hogyan befolyásolják az életünket?

Vajon milyen színek jellemzők ránk? Tarka pillangónak öltözünk a legszívesebben, vagy megrögzött feketerajongók vagyunk? Hogyan hatnak a lelkünkre a színek? És képesek-e gyógyítani? Tesztünk segítségével mindenki megtudhatja, mit árulnak el a személyiségéről a kedvenc színei, és azt is, a színekkel való tudatos bánásmód hogyan segít hozzá minket az önismerethez.

» Részletek

A színek hatalma

A színek közvetlenül tudatalattinkon keresztül fejtik ki hatásukat: testünkre, hangulatunkra, egész viselkedésünkre. Aki tisztában van a részletekkel, sokat tehet egészségéért, jó közértzetéért.

» Részletek

A színek tengerében élünk

Nem véletlenül használtam ezt a kifejezést. Ugyanis nincs élettelen anyag, ha nem sűrűségétől és szerkezetétől függetlenül minden tárgy egyedi rezgéseket bocsát ki, vagyis "hullámzik".

» Részletek

Lélegezzünk színekkel! 3. rész

Kezdetben volt a fény. És ahol fény volt, ott színek keletkeztek, amelyek megvédték az embert a mindennapok szürkeségétől és a betegségektől. Semmi sem alkalmasabb a légzőgyakorlatok elvégzésére, mint a tiszta őszi napok, amikor a természetet arany- és sárgás színek árasztják el, és segítenek felvértezni az embert a téli hónapok hosszú, szürke napjainak unalma ellen.  

» Részletek

Színezzük ki az életünket!

A fehér az ártatlanság, a zöld a remény, a piros a szerelem színe. Legalábbis így tartja a közhit. Hogy valójában mi rejlik e meggyőződés mögött, és hogyan fordíthatjuk javunkra a színek erejét, erről szól cikkünk.

» Részletek

Színgyógyítás otthon

Mi a kedvenc színed? A kék. És a tiéd? Az enyém a piros. Ugye ismerős párbeszéd? Ám ezután kérdező és válaszoló többnyire ennyiben is marad – pedig a színek sok mindent elárulnak személyiségünkről vagy pillanatnyi hangulatunkról. Emellett a színek gyógyítanak is, különleges hatásuk van testünkre és lelkünkre egyaránt.

» Részletek

Színvarázs

Piros, kék, sárga, zöld, fekete vagy fehér - mindez nem csupán ízlés kérdése. A színekben van valami titokzatos, és sokféle módon képesek életünket befolyásolni.

» Részletek

Térformálás színekkel

Minden színnek megvannak a maga speciális tulajdonságai, amelyekre valamennyien egyformán reagálunk, függetlenül egyéni ízlésünktől. Például az egyes színek melegítő hatásúak, mások hűvösek, megnyugtatnak vagy élénkítenek. A színeket teljesen célzottan is alkalmazhatjuk abból a célból, hogy a tereknek megadott alaphangulatot adjunk, de azért is, hogy a helyiség arányait harmonikusabbá tegyük.

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2019. szeptember

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.