Összes cikk
 1   1 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

A színek ereje - Hogyan befolyásolják az életünket?

Vajon milyen színek jellemzők ránk? Tarka pillangónak öltözünk a legszívesebben, vagy megrögzött feketerajongók vagyunk? Hogyan hatnak a lelkünkre a színek? És képesek-e gyógyítani? Tesztünk segítségével mindenki megtudhatja, mit árulnak el a személyiségéről a kedvenc színei, és azt is, a színekkel való tudatos bánásmód hogyan segít hozzá minket az önismerethez.

» Részletek

A színek hatalma

A színek közvetlenül tudatalattinkon keresztül fejtik ki hatásukat: testünkre, hangulatunkra, egész viselkedésünkre. Aki tisztában van a részletekkel, sokat tehet egészségéért, jó közértzetéért.

» Részletek

A színek tengerében élünk

Nem véletlenül használtam ezt a kifejezést. Ugyanis nincs élettelen anyag, ha nem sűrűségétől és szerkezetétől függetlenül minden tárgy egyedi rezgéseket bocsát ki, vagyis "hullámzik".

» Részletek

Svédországi fénysugarak

» Részletek

Szabaduljunk meg a stressztől és a gondoktól festéssel

A festés felszabadítja a lelket és hozzásegít a jó közérzethez. Főként a sötétebb hónapokban élvezhetjük a tarka képek felvidító hatását. És az egészben az a legjobb, hogy bárki festhet, nem kell hozzá nagy művésznek lenni. 

» Részletek

Színezzük ki az életünket!

A fehér az ártatlanság, a zöld a remény, a piros a szerelem színe. Legalábbis így tartja a közhit. Hogy valójában mi rejlik e meggyőződés mögött, és hogyan fordíthatjuk javunkra a színek erejét, erről szól cikkünk.

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. október

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.