Összes cikk
 1   1 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

Mindenáron szója?

» Részletek

Miszó - a távol-keleti ételcsoda

» Részletek

Pró és kontra szója

A szója világszerte a legjelentősebb növényi fehérjeforrás, ezért egyes helyeken a „szántóföld húsának” is  nevezik. Az ázsiai eredetű hüvelyes egészségügyi hatásairól nem csak a kutatók, de a fogyasztók is sokat vitatkoznak, igaz, általában hibás érvelések és félreértelmezett kutatási eredmények alapján.

» Részletek

TAO a tányéron

A "magok" mellett az élelmiszer-termelők egy legalább ennyire hatásos táplálékot kínálnak, a szójababot. E táplálékkal kapcsolatban is rengeteg kutatás és vita zajlik. Az alábbiakban összefoglaltuk, mit érdemes tudni róla.

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. november

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.