Összes cikk
 1   2  >> 2 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

A szerelem 12 típusa

» Részletek

A szerelem nem cserekereskedelem

A házaspárok átlagosan 9 percet beszélnek egymással: a gyerekekről, a szemétről, a szomszédokról, a pénzről, hétköznapi gondokról és másokról, de szinte alig magukról. Sok, régen fennálló kapcsolatban alig adnak érzelmeket egymásnak a partnerek. Este általában együtt, de külön-külön fotelben tv-t nézve azon sóhajtoznak, hogy milyen jó lenne eltölteni egy szerelmes hétvégét egy romantikus kis szállodában! Mint a fiatal szerelmesek… És mi következik azután?

» Részletek

Érzelem, szerelem, szeretet

Zeusz atyánk! Milyen sok szenvedéstől szabadítanád meg az emberiséget, ha mindenkinek megmutatnád a démont, amely üldözi.  De te tarts ki! Az ember származása isteni, és saját szent lényétől tanulja meg, miképpen éljen. (Pythagoras: Arany Eposz)

» Részletek

Feng shui a szerelemért

Vissza tud­ja idéz­ni azt a fel­vil­la­nyo­zó ér­zést, ami­kor part­ne­ré­nek elő­ször né­zett mé­lyen a sze­mé­be, és a kö­vet­ke­ző pil­la­nat­ban már tud­ta is, hogy ha­lá­lo­san sze­rel­mes lesz be­lé? Ér­zi még, hogy a szí­ve a tor­ká­ban do­bog? És azt az iz­ga­tó bi­zser­gést az ujjbe­gye­i­ben, mert min­den érin­tés olyan, mint egy ki­sebb áram­ütés?

» Részletek

Így hozzunk új lendületet a szerelembe!

Tíz vagy még több évi házasság után sok kapcsolat hétköznapivá válik, elszürkül. Ám ha igyekszünk, új szerelmi stratégiát dolgozhatunk ki.

» Részletek

Itt az ideje a szerelemnek!

» Részletek

Kommunikáció a párkapcsolatban

Sokan vágyódnak harmonikus párkapcsolat, szeretet, biztos alap után. Bármennyire is érthető mindez, mégiscsak az egyik oldala az érmének. Aki azt akarja, hogy partnere mindig ugyanazt gondolja, érezze és akarja, mint ő, annak el kellene gondolkodnia arról, talán nem saját magával kellene-e viszonyt fenntartania - s hogy ez hosszabb távon nem lenne-e unalmas. A vita, a veszekedés jó alkalom lehet az egyéni és együttes továbbfejlődésre, legalábbis, ha képesek vagyunk "sportszerűen", igazságosan vitázni.

» Részletek

Mindent a szerelemért!

„Egy nő legyen finom, lágy, ne akarja nekem bebizonyítani, hogy ő a Koncz Gábor, mert az én vagyok!” Koncz Gábor  

» Részletek

Nők szexuális zavarai és a homeopátia

Bármilyen gyakoriak is manapság, a szexuális zavarok nemritkán még mindig tabu témának számítanak. A klasszikus homeopátia azonban sokféle lehetőséget kínál orvoslásukra. Olyan medicina ez, amely nemcsak a testi, hanem a lelki tünetek hosszú távú megoldását teszi lehetővé. A nőket pedig hozzásegíti ahhoz, hogy jobban megismerjék a testüket, és jobban megértsék szexuális igényeiket.

» Részletek

Orgasmic organic!

Valentin-napi jó tanácsok

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. augusztus

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.