Összes cikk
 1   1 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

66 × szex

Nem mintha Woody Allennel szeretnénk felvenni a versenyt: ő megígérte, hogy mindent elmond, amit valaha is szerettek volna tudni a szexről. Mi szerényebbek leszünk és 2x33 kérdést válaszolunk meg a témában a másik nemmel kapcsolatban.

» Részletek

A férfiak potenciaproblémái

A férfiak sokkal bonyolultabb és érzékenyebb lények, mint ahogyan ők maguk is gondolnák. Ennek megfelelően ha erekciós zavarok lépnek fel náluk, többnyire nem testi elváltozások húzódnak meg a háttérben, hanem mélyebben fekvő okok. Az impotencia azonban olyan probléma, amely alapvetően megváltoztatható. Segíthetnek például a szexuálterápiával párosított természetgyógyászati módszerek.

» Részletek

A szexualitás taója

A régi kínaiaknál a szexuális erő az egészség, a kreativitás és a spiritualitás alapjának számított. A nyugati világban ma a szex mindenhol jelen van, ennek ellenére társadalmunkban egyre inkább csökken "a világ legszebb dolga" iránti érdeklődés. Cikkünk ahhoz ad tanácsokat, mit tehetnek ebben az esetben a nők.

» Részletek

Így hozzunk új lendületet a szerelembe!

Tíz vagy még több évi házasság után sok kapcsolat hétköznapivá válik, elszürkül. Ám ha igyekszünk, új szerelmi stratégiát dolgozhatunk ki.

» Részletek

Michaela Riedl - Szexualitás: az egészség forrása

Nemrégiben egészen különös könyvet jelentetett meg a Bio­energetic Kiadó. A kötet címe: Jóni-masszázs. A végén bárki úgy teheti le a könyvet, hogy ez bizony hiánypótló mű. Hiánypótló, mert olyasmire irányítja rá a figyelmet, ami sokszor még ma, mondhatni évtizedekkel a nyugati világot átható szexuális forradalom után is: tabu. Ezt a tabut törte át Michaela Riedl, a könyv szerzője, aki őszinte és teljes nyitottsággal fordult a jóniban rejlő titkok és varázslatos örömök felé. Ugyanakkor mégis ...

» Részletek

Ne olyan gyorsan – a szex nem lóverseny!

» Részletek

Nők szexuális zavarai és a homeopátia

Bármilyen gyakoriak is manapság, a szexuális zavarok nemritkán még mindig tabu témának számítanak. A klasszikus homeopátia azonban sokféle lehetőséget kínál orvoslásukra. Olyan medicina ez, amely nemcsak a testi, hanem a lelki tünetek hosszú távú megoldását teszi lehetővé. A nőket pedig hozzásegíti ahhoz, hogy jobban megismerjék a testüket, és jobban megértsék szexuális igényeiket.

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. szeptember

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.