Összes cikk
 1   1 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

Gyökérzöldségek és a káposzta

Az emberek évezredeken át mindig csak azt ehették, amit az adott évszak éppen kínált, vagy amit például szárítással sikerült tartósítaniuk. Manapság a világ minden tájáról érkező élelmiszerek elképzelhetetlenül széles kínálatából válogathatunk, ám ez megterheli a környezetet.

» Részletek

Melegítő ételek a téli lehangoltság ellen

Télen nyugovóra tér a természet, miden élő visszahúzódik, és csak a tavasz megérkeztével ébred fel újra. Az emberek is hajlamossá válnak a visszahúzódásra a négy fal közé. A testünk ilyenkor melegítő hatású ételek után vágyakozik.

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2019. november

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.