Összes cikk
 1   1 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

Energikus tavaszvárás

Erőtlen? Kedvetlen? Már nem sokáig. Az alábbi szépségápolási tippek segítenek Önnek a szervezet salaktalanításában és új energiákat is nyer.   Első lépésként takarítson ki magából minden felesleges anyagot, méregtelenítsen. Fontos, hogy sok folyadékot igyon - legjobb, ha naponta 2-3 liter ásványvizet fogyaszt. Ezenkívül végezzen légzőgyakorlatokat, ujj-jógát. Egyes speciális termékek fogyasztása is támogatja a méregtelenítés folyamatát. Szánjon rá erre a procedúrára ...

» Részletek

Tavaszi fáradtság ellen

Korunk egyik jellemző vonása, hogy egyre több ember érzi magát fáradtnak, kimerültnek, kilúgozottnak. Modern életformánk követelményei sokak energiaháztartását túlterhelik. A természet erejével azonban újra rátalálhatunk az elveszített életörömre és legyőzhetjük a tavaszi fáradtságot is.

» Részletek

Tavaszi, avagy krónikus fáradtság szindróma?

» Részletek

Zöld energia lúgosítással

A tavaszi fáradtságra hajlamosak vagyunk úgy tekinteni, mint az új évszak kellemetlen velejárója. Sokan azt hiszik, természetes, hogy tavasszal fáradékonyabbak, és csak egy kis vitaminhiány áll a probléma hátterében. Mindez tévedés, hiszen egyáltalán nem törvényszerű, hogy mindenkit utolér a tavaszi fáradtság! Kíváncsi a titok nyitjára?

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. november

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.