Összes cikk
<< ...  2   3   4   5   6   7   8   9   10   ... >> 17 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

Az idő ezotériája

Az ezotéria fogalma az emberi értelem elől elrejtett valóságot jelenti, amely megismeréséhez szemléletet kell váltani, hiszen ha az általánosan elfogadott világkép korlátain belül gondolkodunk és viszonyulunk a jelenségekhez, rejtve marad az a lényeg, amit a legjobb törekvésünk ellenére sem érthetünk meg. Az ezoterikus ismeretek azt szolgálják, hogy fellebbentsék a fátyolt a vélt igazságokról, az axiómaként elfogadott, tudomány által is képviselt dolgokról, és tudatára ébresszenek a valóságnak.

» Részletek

Az immunrendszer bástyái

A legyengült immunrendszer képtelen a folyamatos támadások kivédésére. Az emberiség alapvető, természetes életvitelétől, gondolkodásmódjától teljes egészében eltávolodott. Táplálkozásunk nagy része mesterséges táplálékokból, főzött, kezelt, finomított ételekből tevődik össze, amelyek mind-mind irritálják az emésztőrendszert. A vastagbélben található immunrendszerünk 70 százaléka! Ha a vastagbélben működési zavarok lépnek fel, sérül az immunrendszer és méreganyagok ...

» Részletek

Az ön bőre az egészsége tükre

» Részletek

Az öregedés lassításának titka

» Részletek

Bátorfi Andrea - A lélekkert ápolása

Bátorfi Andrea képek segítségével vezet önismereti, meditációs foglalkozásokat, ugyanakkor az az út, amin jár, arra is példa, mennyire fontos, hogy következetesen, kitartóan kövessük benső  indíttatásainkat. Mert ez vezet el ahhoz, hogy kreativitásunk és ezáltal létezésünk forrását megtaláljuk. Művészettörténészként végzett, de az önfeltárás és tehetsége kibontakoztatása közben maga is művész lett. Kínai stílusú képeket fest, kiállításokon szerepel ...

» Részletek

Böjti teák

» Részletek

Böjtkúra a gyakorlatban

» Részletek

Boldog Világegyetem

» Részletek

Búzafű – éltető energia

A búzafű, a növényi zöld hajtások (például a zöldárpa), a friss zöldségek és gyümölcsök, a csonthéjasok, a magvak élő ételek. Élet csak élő anyagból keletkezhet. Tavaszi fiatalító kúránkat kezdjük búzafű fogyasztásával!

» Részletek

Civilizációs betegségeink gyógyírja: a zöldárpa

A XXI. század civilizációs betegségeit lassan minden városlakó elkapja. Csendes gyilko­saink a nagyüzemileg kreált mesterséges anyagokból felépített élelmiszerek, amelyek nem olyan gyorsan ölnek, mint egy fegyver toroktüze, de lassan, sok szenvedéssel sorvasztják el életünket, egészségünket, jó közérzetünket.  

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. november

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.