Összes cikk
<< ...  3   4   5   6   7   8   9   10   11   ... >> 17 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

Csalán az étlapon

» Részletek

Csíráztassunk otthon!

Egy marék egyszerű, kemény mag, rendszeres öntözés, napfény és kellemes hőmérséklet: többre nincs is szükségünk ahhoz, hogy mindig rendelkezésünkre álljon egy pluszadag vitamin. Csírákat és hajtásokat mi magunk is nevelhetünk odahaza.

» Részletek

Csúcsos káposzta az étlapon

» Részletek

Depresszió - a titokzatos betegség

» Részletek

Dr. Aloe spray – a bőr elixírje

» Részletek

Ébresztő!

Az újra feléledő természetet akkor élvezhetjük igazán, ha megújult erővel vágunk neki a tavasznak. A legjobb, ha a szépségről és egészségről gondoskodó módszereket és szereket egyenesen a természetből merítjük. Ez nemcsak hasznossá, hanem élvezetessé is teszi a megújulást.  

» Részletek

Életünk szövetségese: a természetes értelem

Életünk a mai világban egyre inkább külső kényszerek hatása alá kerül. Ideje visszavennünk életünket, visszaszerezni egészen. De hogyan kezdjük? A legelső lépés: visszaszerezni életünk eredeti eszméjét. Induljunk útnak!

» Részletek

Előzzük meg az epekövet!

Az epekő tipikus civilizációs betegség: a fejlett ipari országok lakóinak 10-15 százalékánál kifejlődik életük folyamán. Az érintettek többsége erről mit sem tud. Túlságosan zsíros ételek után jelentkező panaszok utalhatnak ugyan a kő jelenlétére, de ezzel nemigen szokás törődni. Ám ha a kövek epegörcsöt okoznak, akkor többnyire már csak a műtét segít. Mit tegyünk, hogy ezt elkerülhessük?

» Részletek

Étvágygerjesztő zöldségek

A fűszernövényekben és zöldségekben található keserű anyagok egészségesek: serkentik a gyomor, a máj és a hasnyálmirigy működését, jó étvágyat adnak és általános immunerősítőként hatnak. A keresztes virágúak családjába tartozó fűszer és zöldségnövények némelyike különösen sok „egészséges keserűséget” tartalmaz. Articsókát vagy cikóriát a saját kertünkben is termeszthetünk, míg pitypang, katángkóró és egyéb vadon ...

» Részletek

Fájdalomcsillapítók 5. rész

Sorozatunkban ezúttal két összetett készítményt mutatunk be, melyek közös vonása az őstinktúrák használata.

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. november

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.