Összes cikk
 1   1 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

A vitális tér és terápiája

Az emberi test sok millió sejtből álló komplex energetikai rendszer. Állandó energiacserében és elektromágneses kölcsönhatásban áll a világegyetemmel, mely valamennyi biológiai folyamatra és a földi élet minden egyéb folyamatára hatással van.

» Részletek

Egészségkalauz

Ön is azok közé a páciensek közé tartozik, akik már számtalan terápiát kipróbáltak, mégsem gyógyultak meg? Ne adja fel! Biztosan létezik az ön számára is megoldás. Az első lépés a megfelelő diagnózis, majd az egyénre szabott, holisztikus kezelés. A bélöblítés, a bélflóra helyreállítása, a májtisztítás, a candidaés parazitafertőzések felszámolása fontos lépéseket jelent az egészség felé vezető úton.

» Részletek

Hogyan működik a biokibernetikai orvoslás?

A biokibernetikai orvoslás elsősorban nem a tüneteket nézi, hanem egy hosszú kibernetikus válaszreakció láncolatsorozat alapvető okát, vagyis a szervezet biokibernetikai irányítórendszereivel foglalkozik.

» Részletek

Sejtjeink beszélnek

A biofotonok különlegesen gyenge fényforrások, amelyek segítségével sejtjeink kommunikálnak egymással. Sugárzásuk révén az emberi szervezet egészségi állapota felmérhető, a terápiás eljárások hatása ellenőrizhető.

» Részletek

Testmozgás, sport

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. április

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.