Összes cikk
 1   2   3   4   5   ... >> 7 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

3 testalkat – 3 diéta

» Részletek

A "Gyomordoktor" kalendáriuma - 2005. január

A „Gyomordoktor” szándéka az, hogy az év minden hónapjára az embert a holisztikai szemléletnek megfelelően teljességében (test, lélek, szellem) szemlélve tanácsokat adjon, az éppen aktuális évszaknak megfelelően. Egy kicsit visszanyúl a magyar néphagyományokhoz, a természetes életmódhoz, és a mai kor emberének is megfelelő, elfogadható módon igyekszik a teljes élet lehetőségét megmutatni

» Részletek

A bolygók égi helyzete 2009. augusztus havában

» Részletek

A bolygók égi helyzete 2012. augusztus havában

» Részletek

A fiatalos öregség diétája

A tradicionális kínai orvoslás alapelve szerint az emberi egyensúlyok megőrzése a jin és jang erők egyensúlyában rejtőzik. Amennyiben tehát egészségünket hosszú távon szeretnénk megőrizni, úgy táplálkozási szokásaink esetében is ezt az alapelvet kell mindig szem előtt tartanunk. Anyagcserénk esetében a jin és jang erők által létrehozott sejtharmóniát a sav-bázis egyensúlynak táplálkozásunk segítségével történő megtartása jelenti.

» Részletek

A leghatásosabb tippek meghűlés ellen

Télen egy csapásra megnő a hűléses megbetegedések és az influenzaszerű fertőzések száma. Szerencsére számtalan hatékony természetes gyógymód létezik, amelyekkel megelőzhetők, illetve kezelhetők e bántalmak: gyógyteák, vitaminok, nyomelemek, inhalálás és borogatások. Nem is beszélve a homeopátiáról és a Schüssler-sókról.

» Részletek

A lép és a gyomor erősítése

Főzzünk összhangban az évszakokkal és az öt kínai elemmel! A praktikus tippek és az ízletes receptek jóvoltából egészségesebbek lehetünk.

» Részletek

A megújulás titkai 7. - Bíró Ica szépségreceptje

» Részletek

A megújulás titkai 8. - Bíró Ica szépségreceptje

» Részletek

Állítsa helyre szervezete sav-bázis egyensúlyát

Korunk legfélelmetesebb betegségének, a ráknak, illetve a rák kialakulásának okai között tartják számon a  szervezet elsavasodását. Mit kellene tennünk szervezetünk egyensúlya érdekében?

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. október

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.