Összes cikk
 1   2   3  >> 3 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

A Földanya meridiánjai

Az őskori kultikus helyeket, majd az ókori templomok helyét tudatosan választották meg. A különleges kisugárzású területeket felhasználva emeltek templomokat a középkorban.

» Részletek

A megújulás titkai 5. - Bíró Ica szépségreceptje

» Részletek

A nemi élet rendellenességei és a változókor tünetei

A nemi élet egyik rendellenessége az alacsony libidó, amikor tartósan, hosszabb ideje elveszítettük szexuális érdeklődésünket, azaz a megszokottnál alacsonyabb szintre esett vissza a nemi vágyunk. A libidó csökkenésének számos oka lehet: stressz, fáradtság, levertség, a hormonális egyensúly felbomlása, a változókor, a pajzsmirigy nem megfelelő működése vagy a nemi szervek elégtelen vérellátása. Az impotencia a merevedés elérésére és fenntartására való tartós képtelenség állapota. ...

» Részletek

A szabad akarat mítosza

Az akarat valamely gondolkodási folyamat  végeredményeként jelenik meg, egy döntés hozatal során a lehetőségek analizálása által. Az egyén általában a saját maga előnyeire összpontosít, Ugyan akkor figyelembe veheti a  szűkebb és tágabb környezetet érő előnyös és hátrányos hatásokat, viszonyokat. A folyamatot befolyásolják a nem tudatos információk, melyek- az illető tudatalattijában tárolva- lehetnek a fogantatástól a környezetből felvett információk, illetve korábbi életi mentálüzenetek.

» Részletek

A Szarvas (május 21. - június 20.)

» Részletek

Aura és a csakrák

» Részletek

Az aura mérése

» Részletek

Az ember energiarendszere

A betegség a kör nyezettel való harmónia megbomlását jelenti. A magasabb szintű energiatestekben keletkezett energiahiány betegségként jelenik meg a fizikai testben. Ha ebbe a folyamatba idejében beavatkozunk, akkor a betegség létre sem jön.

» Részletek

Az ember mint „egykristály”

A tudati evolúció célja és végállomása a legmagasabb szintű információs struktúra létrehozása: ez pedig a tökéletes egységállapotban lévő emberi lény. Ahogy a korábbi cikkekben megállapítottuk, az egész világegyetem és ezen belül az élővilág kristályszerkezetekből áll össze. A megvalósított állapot úgy jelenik meg a fizikai testben, hogy a sejtek kristályszerkezete a legnagyobb rendezettségbe kerül, az ember „egykristállyá” válik. A legtökéletesebb fizikai szintű kristályszerkezettel a ...

» Részletek

Az ötödik csakra kora

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. október

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.