Összes cikk
 1   2   3   4  >> 4 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

A szív és a keringési rendszer erősítése

» Részletek

A vadgesztenye hatásai az alsó végtag vénás kórfolyamataiban

» Részletek

Áldott, más állapot

» Részletek

Állatorvoslás - természetesen

Világszerte egyre több gazdi dönt úgy, hogy házi kedvencét is természetgyógyászati módszerekkel kezelteti. Akupunktúra, Bach-virágterápia, homeopátia, mágnesesmező-terápia - mindez a macskának vagy a kakadunak ugyanúgy jót tesz, mint a kutyának vagy az aranyhörcsögnek, a lónak vagy a tengerimalacnak. A holisztikus állatgyógyászat ott is sikert arat, ahol a hagyományos medicina csődöt mond.

» Részletek

Aranyér

Aranyérbetegséggel a felnőtt lakosság kb. egyharmada küzd, főként a nők, akiknél többnyire szülés után, elhízás következtében, illetve a nem megfelelő étrend és életmód miatt alakul ki. A betegség lényege az, hogy a vénákban pang a vér. Ennek viszont többféle oka lehet, így az erek genetikai okokra visszavezethető gyengesége, az érfalakra székelés közben nehezedő nagy nyomás, nehéz súlyok emelése, terhesség, hosszan tartó ülés vagy állás, hasmenés, alkoholizmus stb.

» Részletek

Az ödéma mint figyelmeztető jel

» Részletek

Cukorbaj a természetgyógyász szemével

» Részletek

Duzzadt lábak kezelése

A dekoratív vadgesztenyefa termése nem csak a gyermekeknek kedves mint játékszer, hiszen tele van értékes hatóanyagokkal, amelyek segíthetnek megőrizni visszereink egészségét, csillapítják a gyulladást. Belsőleg és külsőleg alkalmazva a vadgesztenye kivonataival nem csak megelőzhetjük, de kiválóan gyógyíthatjuk is a vénás érrendszer betegségeit.

» Részletek

Egészségmegőrzés termálvízzel

» Részletek

Érel­me­sze­se­dés 8. rész

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. április

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.