Összes cikk
<< 1   2   3   4   5   6   7   8   ... >> 148 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

A bolygók égi helyzete 2010. november havában

» Részletek

A bolygók égi helyzete 2011. augusztus havában

» Részletek

A bolygók égi helyzete 2011. március havában

» Részletek

A bolygók égi helyzete 2012. február havában

» Részletek

A bolygók égi helyzete 2012. szeptember havában

» Részletek

A bőr és a vér betegségei

» Részletek

A bőrmegújítás csodája

Dr. Házi Edina a szegedi egyetemen szerezte gyógyszerészdiplomáját, és tudását a kozmetikumok kutatása, gyártása és a bőrmegújítás területén kamatoztatta. Célja olyan minőségi kozmetikumok fejlesztése, amelyek ötvözik a százszázalékosan tiszta, természetes és a hightech anyagok előnyeit, hatásosak és megfizethetők (DRHAZI termékek). Lapunkban indított sorozatában a modern szépségápolás fortélyaival és a biokozmetika legújabb trendjeivel ismerteti meg olvasóit.

» Részletek

A cellulitisz problémája

A cellulitisz, közismert nevén a narancsbőr széles körben elterjedt női probléma. Mögötte gyakran egy másik kórkép rejlik, a zsírszövet felduzzadása. Cikkünkben egy szakember tanácsait olvashatják.  

» Részletek

A csodálatos mediterrán konyha

Igaz, mediterrán diéta a neve, pedig nem sok köze van ahhoz, amit általában a "diéta" szó alatt értünk. A mediterrán étkezés ízletes, ugyanakkor egészséges. Az ötvenes évek óta tudjuk, hogy a földközi-tengeri országokban jelentősen kisebb a szív- és érrendszeri megbetegedések és halálozások száma, mint Észak-Európában. E tényt a déliek nem csak a déli sziesztának, hanem sokkal inkább táplálkozási szokásaiknak köszönhetik, amint azt számos statisztika és klinikai tanulmány igazolja. ...

» Részletek

A cukor valójában drog

Agyunknak naponta 120 g cukorra van szüksége ahhoz, hogy egészségesen tudjon működni és közérzetünk jó legyen. Azonban jobb, ha vigyázunk a csokoládészeletekkel és társaikkal! Ezek ugyanis függőséget okoznak, aminek következménye a rossz közérzet, rossz hangulat és a teljesítményben jelentkező mélypontok.  

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. április

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.