Összes cikk
 1   2   3   4   5   ... >> 7 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

100% tiszta természet

A XXI. század rohanó, ellentmondásokkal teli világ. Könnyű kibúvót találni, mindenre van feloldozás és magyarázat. Legalábbis azt gondoljuk. Meg tudjuk magyarázni, miért tesszük tönkre bolygónkat, mialatt fel sem tűnik, hogy ezzel párhuzamosan önmagunkat is tönkretesszük.

» Részletek

2008 - az immunrendszer éve

Egyre jobban látszik, hogy a betegségek ellen gyógyszerekkel folytatott harc vesztésre áll, annak ellenére, hogy a gyógyszeripar az elmúlt évben is szinte megduplázta nyereségét. Magyarországon is tombol az influenzajárvány, soha nem volt nagyobb szükségünk arra, hogy hatékony öngyógyító képességünket erősítsük, mint most.

» Részletek

2011-ben is az egészségbe fektetünk

Az elmúlt évben ünnepelte 15. születésnapját a Kombucha Hungary, illetve a Viva Natura, s ez alkalomból több mint 15-féle új termékkel lepte meg vásárlóit. A mai világban mindenki összehúzza magát és megpróbálja túlélni az eseményeket, ennek ellenére mi lehet az oka, hogy egy magyarországi cég, multinacionális háttér nélkül, egyre több új termékkel jelentkezik és egyre több szakmai újítással, egészség-be-fektető ajánlattal jelentkezik?

» Részletek

A "fóti boglárka" 15. születésnapja

» Részletek

A hawaii gyógyító

No nem valamiféle kézrátéttel, vágás nélküli műtéttel gyógyító csodadoktorra szeretnénk ismét felhívni a kedves Olvasó figyelmét, hanem egy gyógyításra használt "csodagyümölcsre".

» Részletek

A karácsonyi 424-es

A karácsonyéj nemcsak egy ünnep, hanem olyan érzés is, melynek varázslatát egyszerre várja felnőtt és  gyerek. Karácsonyeste minden elcsendesedik, a közlekedés leáll, és ha szerencsénk van, a hó is leesik, s így a csend és a misztikum még teljesebb lesz. Ez szimbolikusan azt is jelzi, hogy itt az idő, este csendesedjünk el, nézzünk magunkba, hogy másnaptól megkezdhessük testi-lelki tisztulásunkat.

» Részletek

A spárga legyen veletek

A spárgát az emberiség már évezredek óta ismeri és fogyasztja. Európában és Ázsiában egyaránt őshonos. A neve görögül asparagos, melynek jelentése: szár, friss hajtás. A görögök elsősorban gyógynövényként használták, például szárított por formájában fogfájás kezelésére. A rómaiak a gyomorra kifejtett jótékonyhatása miatt fogyasztották. Az ókori Kínában köhögés és visszamaradt vizelet kezelésére használták.

» Részletek

A tenger kincsei

Az elmúlt években óriási sikert aratott az egészség-be-fektetők körében a tenger kincseinek számító korallkalcium, kék-zöld alga (spirulina), chorella és a zöldkagyló. Gondoltunk egy bátrat, mi lenne, ha egyesítenénk egy 100%-os tablettában a tenger kincseit, így gazdagítva a 100% tiszta természet sorozatunkat – mondja Jakab István.

» Részletek

A víz él és szeret

A Viva Natura World Kft. idén május 16-án tartja a már nagy hagyományokkal bíró Kombucha-Mantra Nyílt Napot, amely a víz világnapja is egyben. A számos neves előadó között a hallgatóság találkozhat Masaru Emotóval, a Víz üzenetei című könyv szerzőjével. Mint ismeretes, a japán tudós régóta vizsgálja a víz biofizikai tulajdonságait, és speciális fotótechnikával bizonyítja, hogy a víz megőrzi gondolatainkat, érzéseinket. Megmutatja azt is, hogyan lehet pozitív információk sugárzásával a ...

» Részletek

A Zöldvér Lúgosító Termékcsalád megalkotója

Jakab Istvánnak és csapatának termékei már régóta jól ismertek az egészséges életmódra törekvők körében. Nemhiába tartják számon "Egészség Befektetőként" Magyarországon, hiszen úttörő szellemű írásaival, népszerű tv-műsoraival már késztetett tudatosabb és felelősségteljesebb életvitelre.

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. szeptember

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.