Összes cikk
 1   2   3   4   5   ... >> 10 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

100% tiszta természet

A XXI. század rohanó, ellentmondásokkal teli világ. Könnyű kibúvót találni, mindenre van feloldozás és magyarázat. Legalábbis azt gondoljuk. Meg tudjuk magyarázni, miért tesszük tönkre bolygónkat, mialatt fel sem tűnik, hogy ezzel párhuzamosan önmagunkat is tönkretesszük.

» Részletek

2008 - az immunrendszer éve

Egyre jobban látszik, hogy a betegségek ellen gyógyszerekkel folytatott harc vesztésre áll, annak ellenére, hogy a gyógyszeripar az elmúlt évben is szinte megduplázta nyereségét. Magyarországon is tombol az influenzajárvány, soha nem volt nagyobb szükségünk arra, hogy hatékony öngyógyító képességünket erősítsük, mint most.

» Részletek

2011-ben is az egészségbe fektetünk

Az elmúlt évben ünnepelte 15. születésnapját a Kombucha Hungary, illetve a Viva Natura, s ez alkalomból több mint 15-féle új termékkel lepte meg vásárlóit. A mai világban mindenki összehúzza magát és megpróbálja túlélni az eseményeket, ennek ellenére mi lehet az oka, hogy egy magyarországi cég, multinacionális háttér nélkül, egyre több új termékkel jelentkezik és egyre több szakmai újítással, egészség-be-fektető ajánlattal jelentkezik?

» Részletek

A "fóti boglárka" 15. születésnapja

» Részletek

A deutérium csökkentése a gyógyulás egyik alappillére

Alkotói szabadságát mindig Magyarországon tölti, de a híres Kalifornia Egyetemen (UCLA) tanít és kutat. Hivatalból folyamatos kapcsolatot tart a világ legrangosabb egyetemeinek oktatóival és tudósaival, mégis képes közösen kialakított szakmai véleményüket, tudásukat úgy megosztani laikusokkal is, hogy megértsék. Gondolatai eretneknek tűnnek a gyógyszereken alapuló orvosláshoz szokott fülnek, ő azonban úgy véli, sokan alapvető biokémiai ismeretek nélkül gyógyítanak. A természetgyógyászatban bízik, mert a természet ...

» Részletek

A karácsonyi 424-es

A karácsonyéj nemcsak egy ünnep, hanem olyan érzés is, melynek varázslatát egyszerre várja felnőtt és  gyerek. Karácsonyeste minden elcsendesedik, a közlekedés leáll, és ha szerencsénk van, a hó is leesik, s így a csend és a misztikum még teljesebb lesz. Ez szimbolikusan azt is jelzi, hogy itt az idő, este csendesedjünk el, nézzünk magunkba, hogy másnaptól megkezdhessük testi-lelki tisztulásunkat.

» Részletek

A napallergiáról

» Részletek

A rák enzimterápiája

» Részletek

A spárga legyen veletek

A spárgát az emberiség már évezredek óta ismeri és fogyasztja. Európában és Ázsiában egyaránt őshonos. A neve görögül asparagos, melynek jelentése: szár, friss hajtás. A görögök elsősorban gyógynövényként használták, például szárított por formájában fogfájás kezelésére. A rómaiak a gyomorra kifejtett jótékonyhatása miatt fogyasztották. Az ókori Kínában köhögés és visszamaradt vizelet kezelésére használták.

» Részletek

A Vízöntő otthona

A lakberendezés az érdeklődés középpontjában áll. A lakberendezési tanácsok a praktikustól az extrémig terjednek. Azonban elég nehéz rájönni arra, hogy a dekorációs változatok közül melyik számunkra az igazán megfelelő. Ebben segít az asztrológia. Ha ismerjük születésünk időpontját, lehetőség nyílik olyan megfigyelésekre, amelyek jól jellemzik esztétikai érzékenységünket és otthonunk berendezésére vonatkozó ízlésünket.   Vízöntő - január 19.-február 18. ...

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. augusztus

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.