Összes cikk
<< 1   2   3   4   5   6   7   8   ... >> 10 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

Dr. Aloe külső segély

» Részletek

Egészség megalkuvások nélkül

» Részletek

Egy jó termék még jobb mellékhatása: a Soberguard

Mindennapjainkban a táplálkozás, gyógyszerszedés, italfogyasztás során nehezen eltávozó, kellemetlen közérzetet okozó méreganyagok halmozódnak fel szervezetünkben. Ezen anyagoktól segít gyorsan és hatásosan megszabadulni egy forradalmian új magyar találmány: a Soberguard.

» Részletek

Élet költözik a bőrbe

Törékeny alkatú, de határozott nő nyit ajtót. Próbálom kitalálni az életkorát, de ez lehetetlen. Bőre finom, ránctalan, mosolya valódi, melengető. Odabent elegáns, aranyfeliratú fehér tégelyek sorakoznak katonás rendben, patikatisztaságú polcokon. Nézegetem a feliratokat, összetevőket. Mintha egy gyógyszertárban járnék, amit a természet rendezett be.

» Részletek

Élőszóval - Örömkönyv

Nem kis izgalommal indítom útjára legújabb munkámat. Ezúttal nem írok, hanem beszélek.

» Részletek

Eutanázia

» Részletek

Fogyó hold

Hazánkban a felnőtt lakosságnak több mint a fele küzd kisebb-nagyobb mértékben az elhízással. A mai társadalmunk igen nagy hangsúlyt fektet a külső megjelenésre és a látszatra, ezért a túlsúly nemcsak testi, hanem lelki terhet is jelent. Természetes megoldásokkal és egyéni felelősségvállalással hosszú távon is lesegíthetjük magunkról a túlsúly kilóit!

» Részletek

Fukusima árnyékában

» Részletek

Green Manna

„A hajdani öregember neme és kora szerint munkára tanította a fiatalokat, átadta a régi fogásokat, megtanította a rítusokat, imádságokat és fohászokat is. Nem szeretett semmit elkapkodni, jól gazdálkodott kis vagyonával, kama toz tatva földjeit. Maga készített mindent. Bognár szerszámai is voltak, igen szerette a rendet, olyan erős volt Apám, hogy lovait is a földhöz vágta. Félni nem félt senkitől, egyedül csak Istentől. Abba vetette minden bizodalmát. Gyógyított imával, úgy indult a kocsiján, hogy lova előtt keresztet rajzolt, bárhová ment ...

» Részletek

Guargumi és gumicsont

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. október

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.