Összes cikk
<< 1   2   3   4   5   6   7   8   9   ... >> 10 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

Gyilkos vonalkódok

Ma már mindenki számára ismert tény, hogy a szabad földön termesztett növények energiaszintje eltér a fóliasátor alatt termesztett növényekétől, sőt azt is tudjuk, hogy a vegyszerekkel permetezett növények energiaszintje jóval alacsonyabb. Továbbmenve meg kell említenünk a génmanipulált élelmiszereket, amelyek bár a szemnek szépek, de a testnek és a léleknek nem élvezhetőek.

» Részletek

Gyógyböjt

A gyógyböjt elnevezés dr. Otto Buchingertől (1878-1966) származik. Így nevezte el böjtmódszerét, melyet a huszadik század húszas-harmincas éveiben fejlesztett ki. Azóta több tízezren nyerték vissza egészségüket ennek a módszernek köszönhetően. Mi is a Buchinger-módszer, miben rejlik annak gyógyító ereje?  

» Részletek

Harcra fel!

» Részletek

Hasmenéses állapotok kezelése 6. rész

» Részletek

Hasmenéses állapotok kezelése 7. rész

» Részletek

Hitelesnek maradni!

» Részletek

Hormonok háborúja 2.

A nők gyakran keresik fel a nőgyógyászt, de évtizedek is eltelnek úgy, hogy hormonális szempontból nem járnak után a panaszaiknak. Ki gondolná, hogy például a meddőség, a policisztás petefészek szindróma vagy a PMS tünetek mögött is a hormonegyensúly felborulása áll?

» Részletek

Immunrendszer 2. rész

» Részletek

Immunrendszerünk védelmében

Gyilkos háború folyik az immunrendszer ellen – mentálisan a stressz és a félelem által, anyagszinten az oltások, a kémiai méreganyagokat tartalmazó gyógyszerek és egyéb szennyeződések által.

» Részletek

Kemoterápia: érvek és ellenérvek

A rák gyógyításában első helyen áll a műtét. Ezután gyakran felmerül a kérdés: végezzenek-e kemoterápiát vagy sem? Az onkológusok általában a beteg gyors döntését sürgetik, és azt sugallják pácienseiknek, hogy a kemoterápiával jelentősen javítható az életminőség. Az érintettek azonban helyesen teszik, ha nem sietik el a döntést, és akár több oldalról is tájékozódnak, mielőtt döntést hoznának.  

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2019. december

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.