Összes cikk
<< ...  4   5   6   7   8   9   10  >> 10 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

Olvasóink kérdezték, mi válaszolunk

» Részletek

Organikus rokonság

Az emberek egészségük megőrzése érdekében fordulnak a táplálékkiegészítők felé, ám ezt az ipart is utolérte a mesterséges anyagok inváziója. A megoldás a 100 százalékos organikus rokonság.

» Részletek

Pánikjárvány

Az idei tél „slágerbetegsége” az új vagy más néven sertésinfluenza, amelyet legtöbben H1N1-ként ismernek. Az elmúlt hónapokban parázs vita alakult ki arról, hogy valóban beszélhetünk-e világjárványról, mennyire veszélyes ez az influenzavírus, szükség van-e védőoltásra. A védőoltást propagáló, lehengerlő kormányzati kommunikáció és az összeesküvés-elméletektől sem visszariadó oltásellenzők között megjelent egy higgadt és tudományos elemzés is a természetes ...

» Részletek

Pró és kontra szója

A szója világszerte a legjelentősebb növényi fehérjeforrás, ezért egyes helyeken a „szántóföld húsának” is  nevezik. Az ázsiai eredetű hüvelyes egészségügyi hatásairól nem csak a kutatók, de a fogyasztók is sokat vitatkoznak, igaz, általában hibás érvelések és félreértelmezett kutatási eredmények alapján.

» Részletek

Reflux, az elsavasodás reflexe

„S amikor az állatról vagy a növényről valamit lehasítanak, a tag vagy darab elpusztul. A kő ugyanakkor megkönnyebbül, szenvedése kisebb lesz. S amikor a lehasított követ felállítják, a kő úgy érzi, hogy legyőzte a benne lévő súlyt. Ezért fejez ki minden oszlop diadalt.” (Hamvas Béla)   Mi is ugyanígy vagyunk, amikor érzésektől teli, alaktalan, deformált testünket tudatossággal kezdjük el kívül-belül megváltoztatni. Minden lehulló cafrang, maszlag, káprázat csak tisztítja a formát, és a végén ott állunk, mint a ...

» Részletek

Sajtótájékoztatók - 2002. július

» Részletek

Sajtótájékoztatók - 2005. július

» Részletek

Shiitake gomba, a „véraktivátor immuníció”

» Részletek

So Easy - megtisztulás három nap alatt

"22 000 operációból, amelyet saját magam végeztem, soha nem találtam teljesen normálisnak látszó belet, és 100 000, saját magam által vizsgált bél közül csak 6% volt normálisnak mondható."   Dr. Harvey Kellogg, M. D.

» Részletek

Szervezetünk öngyógyító képessége

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. augusztus

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.