Összes cikk
<< 1   2   3   4   5   6   7  >> 7 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

Gyilkos vonalkódok

Ma már mindenki számára ismert tény, hogy a szabad földön termesztett növények energiaszintje eltér a fóliasátor alatt termesztett növényekétől, sőt azt is tudjuk, hogy a vegyszerekkel permetezett növények energiaszintje jóval alacsonyabb. Továbbmenve meg kell említenünk a génmanipulált élelmiszereket, amelyek bár a szemnek szépek, de a testnek és a léleknek nem élvezhetőek.

» Részletek

Immunrendszerünk védelmében

Gyilkos háború folyik az immunrendszer ellen – mentálisan a stressz és a félelem által, anyagszinten az oltások, a kémiai méreganyagokat tartalmazó gyógyszerek és egyéb szennyeződések által.

» Részletek

Isten nemcsak Noénak üzent!

» Részletek

Készítsük fel szervezetünket az őszi meghűlések kivédésére!

Még szívesen időzünk a szabadban és élvezzük a melengető napsugarakat, de már közel sem olyan, mint nyáron. A nyári napfény ugyanis nem csak kellemes, hanem a vírusokat is károsítja, a száraz levegőben a nyálkacseppek hamar beszáradnak, ami a vírusok pusztulását okozza. Nyáron csekély esélyünk van arra, hogy komolyabban megfázzunk, megbetegedjünk. Ősszel a megfázás esélye 50% fölé emelkedik.

» Részletek

Kombucha biominősítéssel Amerikában és Európában

Közel 15 éve indult el a kombuchamozgalom Magyarországon. Három évnek kellett addig eltelnie, hogy egyáltalán ezt a szót az emberek ki tudják mondani, még ma is tart a vita, hogy cs-vel vagy ch-val kell ejteni. Az a legjobb, ha "kombucsának" ejtjük, hiszen a szóösszetétel a "csáj" tea szóra utal.   Az első törzstenyészet 1994-ben került Magyarországra Amerikából, majd gyorsan népszerűvé vált hazánkban. Legjobb tudomásunk szerint ma legalább 1 millió ember ismeri Magyarországon a "szeretetgombácskát" és legalább 100 ezer ember rendszeresen fogyasztja ...

» Részletek

Kombucha – 15 éve a magyar piacon

» Részletek

Kombucha-C inulinnal

» Részletek

Last minute akció: vitaminraktárak feltöltése

„Testünk és környezete között az egyik legfontosabb kapocs minden bizonnyal az élelem. Az élelem képében a  környezet ténylegesen bekerül testünkbe és átjárja azt. A vitaminok e kapcsolat koordinálásában kétségkívül a  legfontosabb tényezők egyikének számítanak. Meg vagyok győződve, hogyha testünket visszahelyeznénk abba  a környezetbe, amely számára ez a test kialakult, éppen olyan tökéletesen működnék, mint a többi élőlény  teste. A betegség a szervezetünk és a környezetünk ...

» Részletek

Lebutított jövő...

» Részletek

Legyünk napra készek!

A természetben töltött órák elengedhetetlenül fontosak a jó közérzet fenntartásához. A napi D-vitamin-szükséglet kielégítéséhez elég, ha 10-15 percet töltünk a napfényben, a napozással kapcsolatban viszont a legfontosabb tanács a fokozatosság. Az első nap elégedjünk meg 10-15 perccel, a második nap már emelhetjük az időtartamot fél órára, míg a harmadik nap 40 perce után a későbbiekben akár órákat is eltölthetünk sütkérezve, természetesen megfelelően védve a bőrünket. Viseljünk sapkát, ...

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2019. szeptember

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.