Összes cikk
<< 1   2   3   4   5   6   7  >> 7 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

Lúgosítás a kór-talanság útja

"Nemcsak a természet képes évről évre megújulni, hanem az ember is. Az újjászületés áldozatokkal jár! El kell 'égetni" mindent, ami korábbi életünkhöz köt. Csak a tisztítótűz hamvaiból lehet új életre kelni. Ez a Főnix madár üzenete az embernek."

» Részletek

Lúgosítás mindenáron!

» Részletek

Magic Basic

» Részletek

Magnézium, az elhanyagolt ásvány

Az emberi testben és a zöld levélben lévő sejteket vizsgálva érdekes az utóbbiban található klorofill és az emberi vér hasonlósága. A fő különbség, hogy a klorofill magnéziumot, míg az emberi vér vasat tartalmaz, de kémiailag igen hasonló vegyületről van szó. És a "zöld vér" az emberi testben valódi piros vérré változik.

» Részletek

Méregtelenítés „Mókus” tapasszal

» Részletek

Mit kíván a bőr erős napsütésben?

» Részletek

Organikus rokonság

Az emberek egészségük megőrzése érdekében fordulnak a táplálékkiegészítők felé, ám ezt az ipart is utolérte a mesterséges anyagok inváziója. A megoldás a 100 százalékos organikus rokonság.

» Részletek

Reflux, az elsavasodás reflexe

„S amikor az állatról vagy a növényről valamit lehasítanak, a tag vagy darab elpusztul. A kő ugyanakkor megkönnyebbül, szenvedése kisebb lesz. S amikor a lehasított követ felállítják, a kő úgy érzi, hogy legyőzte a benne lévő súlyt. Ezért fejez ki minden oszlop diadalt.” (Hamvas Béla)   Mi is ugyanígy vagyunk, amikor érzésektől teli, alaktalan, deformált testünket tudatossággal kezdjük el kívül-belül megváltoztatni. Minden lehulló cafrang, maszlag, káprázat csak tisztítja a formát, és a végén ott állunk, mint a ...

» Részletek

So Easy - megtisztulás három nap alatt

"22 000 operációból, amelyet saját magam végeztem, soha nem találtam teljesen normálisnak látszó belet, és 100 000, saját magam által vizsgált bél közül csak 6% volt normálisnak mondható."   Dr. Harvey Kellogg, M. D.

» Részletek

Számháború „Zöldvérrel” írva

Lassan négy éve, hogy Magyarországon megjelent a Green Mix 9 zöldkeverék, a Zöldvér lúgosító család első zászlóshajója, amely a benne található„ zöldeknek” köszönhetően képes a szervezet sav-bázis egyensúlyát pozitív irányba befolyásolni, és a test lúgosító puffereit tölteni.

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. október

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.