Szépség

Az Evalar múmijója

  A cím ma még talán kicsit idegenül hangzik. Pedig mindkét elemét megismerhetjük. Idehaza februárban jelent meg a „Múmijó a hegyek könnye” című könyv, mely ennek a csodálatos anyagnak a széles felhasználási lehetőségeivel foglalkozik. Oroszország számos egyetemén tanulmányozták a múmijót, és úgy találták, hogy nagymértékben (mintegy 15-27%-kal) képes növelni a munkabírást, a terhelhetőséget, mert jelentősen lerövidíti a regenerációs időt.


  Az EVALAR két női névből készült mozaikszó. Eva egy lengyel kozmetikai cég igazgatója, aki megkockáztatta, hogy Oroszországban kezd üzleti vállalkozásba. Larisza a műszaki
  tudományok kandidátusa, az „Altáj” Szövetségi Tudományos-termelési Egyesülés egyik részvénytársaságának vezetője. 1991-ben határozták el, hogy közösen létrehoznak egy céget, mely kizárólag természetes alapanyagokból állít elő különleges és kiváló  termékeket. A vállalatnak induláskor 12 alkalmazottja volt.

   

  Az EVALAR megalakulását követően megkapta az első szabadalmat az altáji múmijó, e legendás természetes anyag ipari feldolgozásának technológiájára. Ezzel egyből ismertté váltak.

   

  Az alapanyag beszerzése számukra egyszerűen megoldható feladat volt, hiszen a gyár az Altáj lábánál fekszik, s a világ egyik leggazdagabb múmijólelőhelye a hegységben  található.

   

  Hazai és külföldi piacon egyaránt elismert és keresett termékké vált az altáji „Arany Múmijó”. 2010 óta Magyarországon is kapható, egyre többen ismerik, s lassan bekerül az otthoni szerek nélkülözhetetlen palettájába.

   

  Két évvel később elkezdődött az „Ankir-B” MKC (mikrokristályos cellulóz) tabletta  gyártása, melyet komoly kutatások előztek meg. Ezzel a cég megjelent az oroszországi gyógyszerpiacon is.

   

  Ezt a terméket rengetegen keresik, akiknek súlyproblémái vannak. Hatására éhségérzet
  és sóvárgás nélkül tudnak úgy lefogyni alkalmazói, hogy közben csak minimális diétát  tartanak. Szedésével kapcsolatban csupán egyetlen dolgot fontos tudni: minimum két liter
  folyadékot kell inni naponta a kúra alatt.

   

  A fogyás mellett arra is használható, hogy kisebb mennyiségben beszedve megtartsa a testsúlyt, illetve kiválóan méregteleníti a bélrendszert is.

   

  Alig 10 év alatt több mint 90 készítményre nőtt a cég termékválasztéka. Jelenleg már több mint 1000 főt foglalkoztatnak. Manapság az EVALAR márkanevű termékek  népszerűsége nem csak Oroszországban, de külföldön is egyre növekszik. Termékeik
  megtalálhatóak Lettországban, Litvániában és mint említettük, 2010 óta hazánkban is!

   

  Természetes gyógyhatású növényi nyersanyagokból havonta 5 tonna száraz kivonatot készítenek. Ezzel az eljárással készül a nálunk is kapható „Articsóka” tabletta, mely túl azon, hogy tisztíthatja a májat, bélrendszert, hatással van a vér koleszterinszintjének
   normalizálására; a másik a „Csernyika Forte”, mely természetes, tiszta feketeáfonya-kivonatot tartalmaz. A feketeáfonya-tartalmú tabletták kiválóan segíthetik a retina  (látóideg) regenerálódását, és csökkenthetik a szürkülettel beköszöntő nehezebb látást.

   

  Az EVALAR gyógyszeripari cég és magyarországi képviselője köszöni az Önök bizalmát,
  jó egészséget kíván, és a továbbiakban is garantálja termékei biztonságosságát és  magas színvonalát. (X)


  A termékek kaphatók a gyógyszertárakban
  és a bioboltokban
  Információs vonal: 06-30-773-3607, valamint
  a www.mumio.co.hu

  Árendás László
  XVIII. évfolyam 3. szám

  Címkék: Evalar, múmijó

   Aktuális lapszámunk:
   2020. augusztus

   A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.