Szépség

Holisztikus bőrgyógyászat: medikozmetika

Bőrápolás a 21. században

  Dr. Házi Edina a szegedi egyetemen szerezte gyógyszerészdiplomáját, és tudását a kozmetikumok kutatása, gyártása és a bőrmegújítás területén kamatoztatta. Célja olyan minőségi kozmetikumok fejlesztése, amelyek ötvözik a százszázalékosan tiszta, természetes és a hightech anyagok előnyeit, hatásosak és megfizethetők (DRHAZI termékek). Lapunkban indított soroza tában a modern szépségápolás fortélyai val és a biokozmetika legújabb trendjeivel ismerteti meg olvasóit. 


   

  Ma már a többség nem elégszik meg a tüneti kezelésekkel, nem elfedni szeretnénk problémáinkat, hanem megoldani. Szeretnénk bőrünk szépségét és egészségét visszaszerezni és hosszú távon megőrizni. Olyan terapeutákat keresünk, akik hitelesek és képesek segíteni.

   

  Új orvoslás születik A holisztikus gyógyászat ismét reneszánszát éli, és a modern tudományos kutatások sok ősi módszer létjogosultságát bizonyítják. A holisztikus orvoslás alapja, hogy az ember eredeti állapota az egészség, és a természetestől eltérő életmód természetellenes állapothoz vezet – ez a betegség. Ebben a rendszerben az emberkép a test-lélek-szellem hármasságából áll, és ha betegség lép fel, az egész ember beteg, így a gyógyítás is minden szinten zajlik.

   

   

  A cikk folytatását a Természetgyógyász Magazin decemberi lapszámában olvashatják!

  Dr. Házi Edina
  XXIV. évfolyam 12. szám

   Aktuális lapszámunk:
   2019. június

   A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.