Szépség

Modern arcfiatalítás természetesen

  Dr. Házi Edina a szegedi egyetemen szerezte gyógyszerészdiplomáját, és tudását a kozmetikumok kutatása, gyártása és a bőrmegújítás területén kamatoztatta. Célja olyan minőségi kozmetikumok fejlesztése, amelyek ötvözik a százszázalékosan tiszta, természetes és a hightech anyagok előnyeit, hatásosak és megfizethetők (DRHAZI termékek). Lapunkban indított sorozatában a modern szépségápolás fortélyaival és a biokozmetika legújabb trendjeivel ismerteti meg olvasóit.


  Egy teljes természetes bőrmegújítás átlagosan két-három hónap alatt megvalósítható, legyen cél az arc fiatalítása vagy az arcbőr normalizálása

   

  Ma már egyre többen természetes, biztonságos és hatékony módszereket keresünk, hogy arcunk, arcbőrünk szépségét hosszú távon megőrizhessük. A holisztikus bio-arcfiatalítás szerint az arc szépségét nem csupán az arcbőr szépsége jelenti. A mimikai izomrendszer helyreállítása, a kötőszöveti rendszer regenerálása és az arcbőr megújítása is beletartozik, ha valóban harmonikus kinézetre vágyunk.

   

  Az arc szépsége

  és a mimikai izmok Arcunk fiatalságának egyik fő pillére a mimikai izomrendszer vitalitása és rugalmassága. A feszült élettempó, a nagy elvárások, az idő sürgetése stresszeli nap mint nap az életünket. Az idegrendszerünk, az izmaink, a bőrünk és a hormonrendszerünk is érzékenyen reagál a mindennapi kihívásokra.

   

   

  A cikk folytatását a Természetgyógyász Magazin októberi lapszámában olvashatják!

   

   

   

  Dr. Házi Edina
  XXIII. évfolyam 10. szám

   Aktuális lapszámunk:
   2020. április

   A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.