Szépség
<< 1   2   3   4   5   6   ... >> 25 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

A harmónia útja

A csenen csi-kung ellazít, ugyanakkor új energiával tölt fel. A gyorsan megtanulható energiagyakorlatokat egy tajcsi mester 30 éve fejlesztette ki Kínában. A rendkívül lassú mozdulatoknak köszönhetően feloldódnak a test energiablokádjai, ugyanakkor segítenek elengedni a negatív érzelmeket, és helyettük pozitív gondolatokkal, érzésekkel feltöltődni. A következőkben bemutatjuk a 8 gyakorlatot, a hozzá tartozó fejmasszázst és a zárómeditációt. Már az első gyakorlásnál érezni fogjuk, hogy nem is olyan nehéz.

» Részletek

A hasmasszázs energetikai módszere

Évtizedek­ óta­ foglalkozom a­ krónikus­ fáradtság­szindrómától­ a­ vastagbélrákig­ terjedő pszichológiai,­energetikai­ és­ materiális­ terápiák­ ok-okozati­ összefüggéseivel.­ A­ másik­ összefüggés, amit­ szintén­évtizedek óta­ elemzek,­ a­ különféle­ fogyókúrák­ sikertelenségeinek­ elemzése,­ a­ jojóeffektus  elmaradhatatlan­ következményei­ tükrében.­ Tisztázandó,­ miért­ ...

» Részletek

A Karib-térség kék ékszere segíti a testi-lelki gyógyulást

Idén júniusban ünnepli fennállásának 10. jubileumi évfordulóját az ausztriai Larimar Wellness és Egészségszálloda (Stegersbach), amely ez alkalomból tovább szépülve és még gazdagabb kínálattal várja vendégeit. A hotel termálfürdője újabb két szaunával bővült, és a pazarul berendezett szobákat High-Tech Flat és Screens Infotainment rendszerrel szerelték fel.

» Részletek

A megújulás titkai 1. - Bíró Ica szépségreceptje

» Részletek

A megújulás titkai 10. - Bíró Ica szépségreceptje

» Részletek

A megújulás titkai 11. - Bíró Ica szépségreceptje

Az egészséges táplálkozás alapelemeiről sokat írtunk az elmúlt hónapokban. Az egészségmegőrzést, megfiatalodást szolgáló sorozatunkban – az említett ismeretek függvényében – ezúttal összefoglaljuk az egészséghez és a szépséghez vezető út alapszabályait.  

» Részletek

A megújulás titkai 12. - Bíró Ica szépségreceptje

» Részletek

A megújulás titkai 13. - Bíró Ica szépségreceptje

» Részletek

A megújulás titkai 14. - Bíró Ica szépségreceptje

» Részletek

A megújulás titkai 15. - Bíró Ica szépségreceptje

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2019. június

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.