Szépség
<< 1   2   3   4   5   6   7   8   9   ... >> 25 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

A tánc felszabadít

A tánc erősíti a szívet és a vérkeringést, lelassítja az öregedés folyamatát, javítja szociális kapcsolatainkat és felszabadítja blokkolt érzelmeinket. Egyszóval orvosság az egész ember számára.

» Részletek

A tiroli életerő

Egyre több országban válik megszokott gyakorlattá, hogy az egészséges életmódnak a betegségek megelőzésében játszott hihetetlenül fontos szerepét felismerve, a szállodák ehhez igazodó környezetet és programokat kínálnak. Ilyen lehetőséget találhatunk az észak-tiroli Kirchbergben, a bájos ausztriai kisváros Elisabeth nevű szállodájában is.

» Részletek

A tiszta öröm

  Az izzadás nemcsak a bőrnek tesz jót, hanem a szervezet öngyógyító erőit is aktivizálja. Már ez önmagában elegendő ok lenne arra, hogy – főként a hideg és megfázással fenyegető hónapokban –visszahúzódjunk a gőzfürdőbe. Ott feltankolhatunk meleggel, zavartalanul átadhatjuk magunkat a gondolatainknak, és mintegy mellékesen visszanyerhetjük testi-lelki harmóniánkat. Közben pedig abőrünk és a szellemünk is megtisztul.  

» Részletek

A tojás alakú labda csodája

» Részletek

A vízterápia reneszánsza

 

» Részletek

Ájurvéda a szépségápolásban

Sokan talán nem tudják, hogy az ájurvéda nem csak a betegségek kezelésével foglalkozik, hanem az egészség megőrzésével és a szépséggel is. A szépség szankszkrit neve: szundarjam. A szundarjam mint a szépséget jelölő fogalom tartalmazza a szépség összes aspektusát: a bőr állagát, színét, a haj minőségét és fényét, a szép, ragyogó szemeket, a kellemes, kedves, kiegyen súlyozott egyéniséget, az egyén személyes varázsát és tisztességét. Az indiai felfogás szerint a ...

» Részletek

Ájurvéda testközelből

» Részletek

Akvafitnesz

A víz az egészség, szépség és jó közérzet egyik alapeleme. A különféle vízterápiák már régóta a gyógyítás szolgálatában állnak, napjainkban pedig az akvafitnesz válik egyre népszerűbb sporttá. A vízben végzett testedzés nem csupán kellemes, de erősít, kitartást kölcsönöz, ellenállóbbá tesz bennünket a fertőzésekkel szemben, alakformáló, lazító és nyugtató hatású is egyben.

» Részletek

Alattomos trend

» Részletek

Alma

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2019. augusztus

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.