Szépség
<< ...  2   3   4   5   6   7   8   9   10   ... >> 25 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

Amikor ritkul a haj

Az erős, dús haj ősidők óta a szépség és vitalitás szimbóluma. Mindenki ilyet szeretne, de a realitás mást mutat: különösen a férfiak, de sok nő is szenved a hajhullás következményeitől. A hajhullás nem fáj, és testünknek nem jelent különösebb drámát. Kizárólag lelkünket viseli meg.  

» Részletek

Aquajogging

Jogos a kérdés, hogyan lehet terápia a sport, ha végzésének feltétele az egészség megléte. Pedig a testmozgás anyagcserezavarok, fájdalmak, sérülések kezelésében lehet a legjobb terápia. A probléma megoldását a mély vízben futás, az aquajogging jelenti. Ez a mozgásforma minimális terhelést jelent az ízületeknek, inaknak és porckorongoknak, ezért minden ember számára alkalmas. A víz természetes ellenállása egyaránt segíti izmaink, ízületeink, szívünk és keringésszervrendszerünk ...

» Részletek

Arcápolás, arcfeltöltés a reflexpontok stimulálásával

» Részletek

Arckrém, ami bőrré válik

Dr. Házi Edina a szegedi egyetemen szerezte gyógyszerészdiplomáját, és tudását a kozmetikumok kutatása, gyártása és a bőrmegújítás területén kamatoztatta. Célja olyan minőségi kozmetikumok fejlesztése, amelyek ötvözik a százszázalékosan tiszta, természetes és a hightech anyagok előnyeit, hatásosak és megfizethetők (DRHAZI termékek). Lapunkban indított sorozatában a modern szépségápolás fortélyaival és a biokozmetika legújabb trendjeivel ismerteti meg olvasóit.

» Részletek

Arcszépítő gyakorlatok: elűzik a stresszt

» Részletek

Arcunkra van írva

Különböző betegségekben, ásványianyag-hiányos állapotokban a bőrön sajátos elváltozások figyel­hetők meg. Különösen az arcon vehető észre a bőr rugalmasságának és színének megváltozása, az esetleges váladékok, kiütések és foltok jelenléte. Arcunk megmutatja, ha szervezetünk ásványianyag-háztartása nem kiegyensúlyozott, bizonyos ásványi anyagok anyagcseréje nem megfelelő.

» Részletek

Árulkodó körmeink

Ró­zsás, si­ma és csil­lo­gó, eny­hén dom­bo­rú, erős, de ru­gal­mas – így néz ki az egész­sé­ges kö­röm. Ha va­la­ki­nél nem ez a hely­zet, an­nak le­het tel­je­sen ár­tal­mat­lan oka, pél­dá­ul az el­ma­radt ápo­lás vagy a túl­zott igény­be­vé­tel. Más­fe­lől a kö­röm elvál­to­zá­sai kü­lön­bö­ző be­te­g­ségekről és hi­á­nyál­la­po­tok­ról is ...

» Részletek

Aura

» Részletek

Aura és a csakrák

» Részletek

Autogén tréning

Aki egyaránt jót szeretne tenni a testével, a lelkével és a szellemével, annak melegen ajánlható az autogén tréning. A lazításnak ez a módszere a legalkalmasabb mai, gyors ritmust diktáló életünkben, amikor rövid idő alatt akarjuk lebontani a stresszt és megtalálni a belső nyugalmat. Számos vizsgálat bizonyította be, hogy az autogén tréning kiváló módszer alvászavarok, szorongás- és pánikrohamok, magas vérnyomás, migrén és számos más bántalom esetén.

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2019. július

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.