Szerkesztői jegyzet

A globális felmelegedés mágiája

 


Ahogyan múlnak fölöttünk az évek, erősödnek bennünk a balsejtelmek. Felszaporodni látszanak a jelek, hogy a globális felmelegedés, a klímaváltozás mellett a saját rossz életvitelünkért is mi vagyunk felelősek!

 

A gyarló földi emberek -régen és ma is - megpróbáltak, megpróbálnak a természetben számos dolgot a saját javukra fordítani, és ezzel megszegik az univerzum törvényeit.

 

Manapság sokat beszélünk a globális felmelegedés különböző okairól. Sőt, sokan készek arra, hogy a jövőben energiatakarékos izzókat használjanak, hajlandók, hogy az elektromos készülékeket ne hagyják készenléti üzemmódban, illetve energiatakarékos háztartási készülékeket vásároljanak. Ezekkel az áldozathozatalokkal azonban nem biztos, hogy a globális felmelegedés teljes körű megelőzését segítjük elő, ezzel inkább csak a saját pénztárcánknak teszünk jót.

 

Ugyanis van egy dolog, amiről eddig sehol a világon senki nem beszélt, hogy "felborul az egyén, az emberek biológiai órája". A nyári időszámítás nagyrészt az emberiség kárához, kedvezőtlen, elégtelen életviteléhez, sikertelenségéhez vezet, és ez ugyancsak előidézője a globális felmelegedésnek, klímaváltozásnak.

 

A horoszkóp komoly dolog. Tudjuk, ki milyen csillagzat alatt, hány órakor született, és a bolygóállások összefüggései az idő minden pillanatában hogyan befolyásolják az életét. Az asztrológia ősi analóg törvénye szerint a makrokozmosz ugyanolyan elvek alapján működik, mint a mikrokozmosz, benne az ember egész szellemi, fizikai mivoltával.

 

A horoszkóp naprendszerünk bolygóinak vázlatos térképe, egy meghatározott földrajzi helyről, a születés helyéről nézve, a születés pontos idejében, s mindez rávetítve az ekliptikára (Nap-pályára) és az azon elhelyezkedő állatövre. Horoszkópot általában emberekről szoktak készíteni, a pontos születési adatai birtokában. Ez az úgynevezett "személyre szóló" radix horoszkóp (natal horoszkóp). Ebből a radix horoszkópból ki lehet emelni időszakokat, például: bármely egy évre tekintve, akkor "szolár horoszkópról", vagy ha csak egy hónapra, akkor "lunár horoszkópról" beszélünk.

 

Másik fő horoszkópkészítési forma a "mundán horoszkóp" készítése, ami bizonyos események kiindulópontjára készített horoszkópot jelent. Ez lehet államok alakulása, szerződések kötése, de alkalmazható egy bizonyos vállalkozásra, városra, országra, népre, politikai mozgalomra vagy politikai választásokra, pártok megalakulására, természeti erőkre, éghajlatra, időjárásra, egészségre, állat születésére stb. vonatkoztatni.

 

 

Mindezeket a világegyetem adta, eredeti, életviteli eseményeket, mivel nem az eredeti időpontban visszük véghez a természetben, hanem az óra átállítása miatt más időpontban, ezzel a cselekedetünkkel leromboljuk az eredeti, sorsszerű dolgaink megfelelő beteljesülését.

 

Számmisztikailag is mindenkinek ki lehet számítani, a nap melyik időszakában, órájában mit hogyan cselekedjen. Mikor lesz kedvező, sikeres a részére egy üzleti szerződés megkötése, orvosi beavatkozás, gyerek megfogamzása stb.

 

Így az életvitelünkben az univerzum, a világegyetem törvényei által, az itt említett módon is megvan az emberiségre történő sorsszerű, eredeti kihatása, befolyásolása. Ezt viszont a nyári időszámítással, az óra átállításával az emberiség megváltoztatja és felborítja, így rossz irányba befolyásolja az univerzumot.

 

Magam is gyarló földi ember vagyok, de foglalkozásom révén már évek óta tapasztalom a misztika világában a kellemetlen eseményeket, a világegyetem eredeti törvényének be nem tartása miatt. Ezt még egy mágikus, okkultista, misztikus úton szeretném bebizonyítani.

 

A szellemvilágból, parapszichológiából tudjuk, hogy az emberi testet ködfelhőként körülvevő lepton gázokból összetevődő aura hatalmas összekötő kapocs más idegen aurákkal. Így minden esetben az aura sajátossága, pulzálása, lüktetése által bekapcsolódhat emberek, állatok, növények, ásványok aurájába, tárgyak ódjába is.

 

Az emberiség időeltolódásos cselekedeteinek esetében évenkénti gyakorisággal, hosszú időszakon, hosszú távon is igen gyakori eset, hogy az emberek aurái összekapcsolódnak egymással, és így főként a hosszú távú cselekedetek, eszmék, vágyérzések felerősítik egymást. Az auráknak az ilyen egybeolvadása sokféle jelenséget, a mi esetünkben a globális felmelegedés mellett, a földi életben, az emberiség kellemetlen érvényesülését, életviteli formáit idézi elő. Az így keletkezett tömeges, időeltolódásos cselekedetek szinte rituálisan, az aurából kiáramló negatív cselekedetek kisugárzása a világegyetembe, az intergalaktikus pályákra nagy negatív ködfelhőt, burkot húz Földünk köré. Ez bizonyos katasztrófák bekövetkeztét vonta és vonja maga után.

Lui Padre
XIV. évfolyam 11. szám

Címkék: jegyzet

Aktuális lapszámunk:
2020. november

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.