Sztárvilág

Sandra Bullock : „Muzsika minden, amit érzek”

Világsztárok harmóniában

  Szépek és gazdagok. Gazdagok és sikeresek. Lehet, hogy mégsem minden az övék? Amit nem kapnak meg, mennyire hiányzik? Bevallják? Letagadják? Mégis mitől vannak egyensúlyban?


   

  Sandra Bullock, vagy ahogy mifelénk mondják, a „real deal”. Valódi minden, amit mond, ahogy kinéz, ahogy viselkedik. Üdítő ebben a hollywoodi közegben, ahol annyi minden plasztik és hamis, hogy az ember belefárad, mire kibogarássza az igazságot. Sandra Bullock volt férjnél, nem sikerült a házassága, bevallja, fájt, túl van rajta. Boldog a két gyerekével (egy kislány, egy kisfiú), akiket örökbe fogadott. És... istenien néz ki.

   

  – Új filmed, az Ocean’s 8 legalább annyira a barátságról szól, amennyire az ékszerlopásról.

  – Ahogy mondod. A film lényege, hogy csupa olyan színésznő játszik benne, akikkel jó volt együtt dolgozni, mert mindannyiunkat ugyanabból a fából faragtak. Reális, józan, normális csajok vagyunk, és valamilyen szinten barátok is. A barátsággal különben vigyáznék. Ahogy az ember öregszik, úgy szűkül a baráti köre, mert az évek folyamán ráébredsz, hogy ki is vagy valójában, és hogy nem fogsz megváltozni, és ha a barátaid elfogadnak olyannak, amilyen vagy, akkor maradnak, ha nem, akkor nem.

   

  – Istenien nézel ki a filmben. Egy felesleges deka sincs rajtad.

  – Hála Karen Hestonnak, a digitális-vizuális nagymesternek. Csak neki köszönhetem, hogy nincs tokám, és a derekamon se látszanak a felesleges dekák.

   

  – Beszéljünk a gyerekeidről...

  – Csak ők fontosak. Sokkal fontosabbak, mint a munkám. Mióta nem találkoztunk, örökbe fogadtam egy kislányt, Lailát. Teljes a család. Minden gondolatom a gyerekeim körül forog.

   

   

   A cikk folytatását a Természetgyógyász Magazin júliusi lapszámában olvashatják!

  Návai Anikó
  XXIV. évfolyam 7. szám

   Aktuális lapszámunk:
   2019. február

   A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.