Sztárvilág

Scarlett Johansson: a világ legjobban fizetett színésznője

Világsztárok harmóniában

  Szépek és gazdagok. Gazdagok és sikeresek. Lehet, hogy mégsem minden az övék? Amit nem kapnak meg, mennyire hiányzik? Bevallják? Letagadják? Mégis mitől vannak egyensúlyban?


   

  Scarlett Johansson 15 éves volt, amikor Gárdos Éva filmrendező felkérte, hogy legyen az Amerikai rapszódia főszereplője. Akkor járt Magyarországon először. És aztán most a nyáron, 18 év kihagyás után. A világban sok-sok dolog történt, Scarlett életében legalább annyi és akkora fordulatok. Kétszer ment férjhez, kétszer vált, megszületett a kislánya, és a földkerekség legjobban fizetett filmszínésznője lett. Sokan sajnálták, hogy szétszórja, elpazarolja a tehetségét, és csak akciófilmekben (értsd: Marvel-filmekben) játszik, mert ezekkel keres nagy pénzt. De 2019 fordulatot hozott. Miután június-július fordulóján két hétig Pesten forgatta a Black Widow-t, nyár végén megjelent a velencei fesztiválon, és olyat tett le az asztalra, amilyet még talán soha nem láttunk tőle. A Házassági történetben szinte smink nélkül játszik, és a tehetségéhez nem fér kétség, de ennek talán az is az oka, hogy a két válás elég tapasztalatot adott az alakításhoz. Scarlettel Los Angelesben beszélgettünk.

   

  – Valahányszor látok egy gyerekszínészt egy filmben, mindig te jutsz eszembe. Mi volt a legjobb és a legrosszabb emléked abból az időszakból?

   

  – Főleg szép emlékeim vannak. Nagyon szerettem a szakmát már akkor is, és egy csomó komoly, izgalmas drámai percet köszönhetek annak, hogy már gyerekkoromban elkezdtem a pályát. Mikor a Suttogót forgattuk, akkor jöttem rá igazán az ízére, akkor éreztem rá, hogy miről is szól ez az egész. Természetes gyerekszínészként akkor értettem meg, hogy mi is ez a szakma. Az egész életem akkor fordult meg.

   

   

  A cikket a Természetgyógyász Magazin márciusi lapszámában olvashatják!

  Návai Anikó
  XXVI. évfolyam 3. szám

   Aktuális lapszámunk:
   2020. április

   A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.