Összes cikk
<< 1   2   3   4   5   6   7   8  >> 8 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

Honnan tudhatja Ön, hogy szervezete elsavasodott?

Manapság egyre gyakrabban találkozunk azzal a kifejezéssel, hogy „elsavasodás”. Sokan beszélnek róla, több könyv is megjelent a témában, és az embereket foglalkoztatja a kérdés: vajon honnan lehet megtudni, hogy valakinek a szervezete túl savas, vagy sem. És egyáltalán, mi az, hogy túl savas?

» Részletek

Immunerősítés télen

A helytelen táplálkozás, a stressz, a káros anyagok, a gyógyszerek miatt a testünknek minden másodpercben semlegesítenie kell valamilyen, számára megterhelő vegyületet. Ha a kiválasztás feladata túlterheli a szervezetet, akkor felborul a sav-bázis háztartás egyensúlya. Túlsúlyba kerülnek a savas kémhatású anyagcseretermékek, és ez káros hatást gyakorolhat az immunrendszerre. Nézzük, mit tehetünk a folyamat ellen!

» Részletek

Ionizált lábfürdő

» Részletek

Jól működő máj - jó közérzet

A májnak az anyagcserében játszott kiemelkedő szerepe megmutatkozik a méretében is, hiszen nincsen az emberi szervezetben még egy mirigy, amely ilyen nagy volna. Ha túlterheltsége miatt a feladatát csak részben tudja ellátni, az kihat az egész szervezetre. A máj tehermentesítésével és erősítésével számos azonosíthatatlan panasz, így fáradtság, hányinger, migrén vagy depresszió esetén is igen gyakran a közérzet javulását érhetjük el.

» Részletek

Kínai horoszkóp 2009

Kínai horoszkóp. 2009. február: A tavasz kezdete - esővíz. Tendenciák, szerelem, család, barátság, munka, anyagiak, a hónap tippje.

» Részletek

Lúgosítás - a fogyókúra alapja

Előző számainkban foglalkoztunk már a sav-bázis egyensúllyal. Kevesen tudják, mi köze az elsavasodásnak a bennünk lévő mérgekhez. Még kevesebben tudják, hogy az elhízásnak is köze van hozzá.

» Részletek

Lúgosító és savasító hatású élelmiszerek

A Természetgyógyász Magazin 2002. januári számában részletesen foglalkozott a szervezet sav–bázis egyensúlyának fontosságával, az emberek többségére jellemző elsavasodás ártalmas hatásaival. Számos olvasónk és a TGYM Online több látogatója jelezte, hogy részletes útmutatást szeretne kapni, mely élelmiszerek savasító és melyek lúgosító hatásúak. Alábbi összeállításunkkal ebben kívánunk segíteni, külön is kiemelve a legerősebben lúgosító ...

» Részletek

Méregtelenítés a fogászatban

Az integrál orvoslás - integral medical, medication - az orvoslás legújabb, legmodernebb irányzatát jelenti. Az integrál kifejezést a hasonló nevű filozófiai és pszichológiai irányzatoktól származtatja. Alapelve szerint az orvoslás célja, hogy mindazon ismereteket befogadja és alkalmazza, melyek a betegek gyógyulását, az egészség megőrzését és a betegségek megelőzését elősegítik. E cél érdekében nem tesz különbséget a keleti és a nyugati, hagyományos és természetgyógyászati módszerek ...

» Részletek

Méregtelenítés I.

„A fogászati problémák végigkísérik életünket, és felmerülő kérdéseinkre sokszor nem kapunk választ.”

» Részletek

Méregtelenítés II.

„A fogászati problémák végigkísérik életünket, és felmerülő kérdéseinkre sokszor nem kapunk választ.”

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. augusztus

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.