Új a terápiában

A góc tűzfészek a szervezetben!


Kedves ismeretlen eredetű krónikus betegségekkel küszködők! Bizonyára megfordult már az Önök fejében is, hogy betegségeik hátterében valamilyen mélyebb ok keresése szükséges. Szinte biztos, hogy háziorvosuk is nagyon helyesen gyanakodott már valamilyen, a szervezetükben lévő gócra, aminek következtében laboratóriumi kivizsgálásra, fogorvoshoz vagy gégészhez küldte Önöket. Valójában minden krónikus betegségben szenvedőt, élen az allergiásokkal, szükséges volna góckutatásra küldeni. Egyre több, korábban ismeretlen eredetű betegségről derül ki, hogy mikroba, illetve góc okozza.

De mi is a góc, és hol alakul ki?

Amikor a szervezetünk a betolakodó kórokozókat, mikrobákat nem tudja elpusztítani, akkor védekezőrendszerünk küldi a vérkeringés útján a "katonáit" (fehérvérsejteket, fehérjéket és különböző molekulákat) a betolakodó legyőzésére. Ha ez nem sikerül, kialakul egy dinamikus "patthelyzet", a GÓC, mely mikrobákból és gyulladásos szövetből áll, és amely "sakkban tartja" védekezőrendszerünket. Allergiásoknál ennek különösen nagy jelentősége van, hiszen az immunrendszerük beteg!

 

A "patthelyzet", vagyis a góc elsősorban a felső légutakban, mint védelmi rendszerünkben, a fogak környékén, de bárhol a szervezetben kialakulhat, pl. az epehólyagban vagy a húgyivarszervben. Belsőnk a külvilággal elsődlegesen az orr, orrgarat, majd az alsó légutak, illetve a szájüreg, nyelőcső, gyomor, bélcsatorna révén érintkezik egy olyan külvilággal, amely a levegő, a környezetünk és ételeink agyonvegyszerezettsége miatt már nem olyan, mint régen volt. A megváltozott környezet, az antibiotikumok hatására újabb baktériumok, vírusok, gombák és más egysejtűek idéznek elő tűzfészekként "háborús helyzetet" szervezetünkben. Ezért gyakori panasz a váladékcsorgás a torokban, a nátha, a torokgyulladás, azaz GÓC az orrgaratban, valamint a fogak területén. A krónikus gyulladás, így a góc is tünetszegény vagy teljesen tünetmentes. Csak az általános tünetek, pl. fáradékonyság, levertség, alvászavar, hőemelkedés, vérszegénység, idegesség, vagy a góc szövődményei okozta betegség: hörghurut, krónikus vastagbélgyulladás, hajhullás, sokízületi gyulladás, allergia, ekcéma, atópiás dermatitis s egyéb eddig tisztázatlan betegség figyelmeztet rá.

 

Meggyőződésem, ha a góckutatásban energetikai biofizikai módszert alkalmazunk, a góc megtalálása sokkal eredményesebb lehet, hiszen a góc energetikailag zavaró mezőt eredményez.Ez a szervezet energetikáját vizsgáló, holisztikus szemléletű Voll-módszerrel detektálható. Azonban nemcsak ez állapítható meg, hanem az is, hogy mely mikroba eredményezi a zavaró mezőt, gócot, illetve mely homeopátiás, izopátiás szerekkel lehet azt kiiktatni. A Voll-módszer az egyéb szakorvosi vizsgálatokat kiegészíti, tökéletesíti, úgy a bajmegállapításban, mint a gyógyításban.

 

Természetesen a vizsgálatok eredményétől függ, hogy mandulaműtétre, epeműtétre vagy csak az orrgarat akupresszúrás kezelésére, foghúzásra, avagy homeopátiás kezelésre van-e szükség. Mindig a beteg kora, állapota, betegségének súlyossága szabja meg a terápiát individuálisan. Gócmentes jó egészséget! (x)

Dr. Kecskés Gabriella
XII. évfolyam 2. szám

Címkék: gócok, Medic-Poliklinika

Aktuális lapszámunk:
2020. december

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.