Új a terápiában

A gyógyítható allergia

Nem csalás, nem ámítás: az allergia is a gyógyítható betegségek sorába lépett!


Természetesen csak akkor, ha szemléletváltoztatással nemcsak az allergiát, mint diagnózist akarjuk gyógyíttatni, gyógyítani, és nemcsak az allergént, pl. a parlagfüvet üldözzük, hanem magát az allergiás beteget, az egész embert holisztikusan vizsgáljuk és gyógyítjuk meg. A hiba, az ok nem a természetben keresendő, hiszen a parlagfű, a virágok pollenjei eddig is itt voltak a környezetünkben. A mi szervezetünkben, ill. közvetlen életterünkben változott meg valami, mégpedig testileg, lelkileg. Az allergia pszichés üzenet az egyénnek, de az emberiségnek is. Nem lehet egészségesen élni ebben az agyonvegyszerezett, agyonsugárkezelt, agymosott technokrata világban!

 

Ez az igazi ok, nem a tavaszi virágzás, nem a kutyaszőr, a parlagfű stb. Az allergiával visszaüt a bumeráng. Testileg pedig azt jelzi, hogy az idegrendszerünk túltelítetté vált, kisiklott. Az immunrendszerünket kell tehermentesíteni. A környezetünkbe általunk került százezres nagyságrendű vegyszer és ki tudja, milyen méretű sugárterhelés, frekvenciateher (komputer, mobiltelefon, elektroszmog stb.), valamint rohanó világunk állandó stresszhatása alatt immunrendszerünk meggyengült. Nosza, erre várnak csak a mikrobák, vírusok, gombák, baktériumok, paraziták stb. Csoda-e, ha immunrendszerünk felmondja a szolgálatot, s az eddig természetesnek tartott környezetre is allergiás túlérzékenységi reakcióval válaszol. A kémiai-anatómiai (morfológiai) szemléletű nyugati medicina szerint az allergia csak tünetileg kezelhető. A "természetgyógyászati"- nak titulált, azonban javarészt biofizikai módszerek a bekapcsolásával (mint amilyen az akupunktúra, homeopátia, kineziológia stb.) az allergia és más krónikus betegség már gyógyítható.

 

A Voll-módszer az, amely a "hagyományos" keleti és a "hagyományos" nyugati módszereket egyesíti, és lassan hagyományt teremt. E módszerrel nemcsak a szervezet energetikai zavarait lehet kimutatni, hanem pontosítani lehet a szervezetben lévő gócokat, és az is megállapítható, mi okozza ezeket. Azaz milyen mikroba felelős a beteg krónikus arcüreggyulladásáért, hörghurutjáért, milyen vegyszer, nehézfémsó, pl. ólom, kadmium, higany sói, vegyületei terhelik az allergiás immunrendszerét, illetve milyen sugárártalom érte. Egyúttal ki lehet tesztelni a Voll-módszerrel a gyógyulást hozó homeopátiás, izopátiás szereket is, melyek természetes alapanyagúak, nem kémiai, hanem fizikai úton hatnak.

 

A holizmus jegyében azonban egyéb szakorvosi vizsgálatokra és kezelésekre is szükség lehet, mert minden ember individuum, egyszeri és megismételhetetlen! Tehát az allergiás beteg gyógyítható, még akkor is, ha az allergia genetikailag kódolt. A genotípusból (öröklött adottság) nem törvényszerű, hogy fenotípus legyen - azaz az allergia ki is fejlődjön. Kedves allergiás beteg, mi akkor a teendő? Lehetőleg kerülni kell a mérgeket (ételtartósító szerek, kozmetikumok), a vegyszerek tízezreit, az elektroszmogot, káros sugárzásokat, kiegyensúlyozottan, mértékletesen élni a természet hullámain, nem beteggé enni magunkat, gondoskodni az energetizáló mozgásról, pihenésről. Ha segítség nélkül már nem megy, olyan orvos-természetgyógyász teamhez kell fordulni, akik holisztikus szemléletűek, és okilag segítenek gyógyulni.

 

Sok sikeres gyógyulást kívánva!

Dr. Kecskés Gabriella
XI. évfolyam 5. szám

Címkék: allergia, Medic-Poliklinika, Voll-módszer

Aktuális lapszámunk:
2020. november

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.