Új a terápiában

A kedvenc zenéddel gyógyulhatsz

ABA-hanganalízis és - terápia 

Dr. Bandics István a Honvéd kórházban, majd a Tisztikórházban dolgozott radiológus főorvosként. Prakszisa során arra a felismerésre jutott, hogy a krónikus betegségekkel szemben a nyugati orvoslás tehetetlen, ezért más megoldás után kutatott. Így jutott el több mint húsz évvel ezelőtt a homeopátiáig, valamint a hagyományos kínai orvoslásig. Az egyik legkiválóbb orvos-természetgyógyász, aki az egyetemen megtanulta az orvosi szakmát, azután óriási kórházi gyakorlatra tett szert, majd kiképezte magát természetgyógyásszá, így képes megtalálni az összhangot az akadémiai orvoslás és a természetgyógyászat között. Kollégájával és barátjával, Faragó György villamosmérnökkel néhány évvel ezelőtt bevonták a gyógyításba a számítógépet is, és kidolgoztak egy újfajta eljá ást, az ABA-hanganalízist, illetve terápiát, amely segítségével könnyen és fájdalommentesen orvosolhatók különféle betegségek. Hogy mi ennek a lényege, megkérdeztük Bandics doktort.

 

– Arról van szó, hogy az emberi hangban visszatükröződnek a szervezetünk belső frekvenciái. A hanganalízis fontos tudományos eszköz a bioállapotunk vizsgálatára. Az állatoknál már régóta végeznek ilyet, az ezzel foglalkozó tudomány az ornitológia. Az embereknél a szívműködést az elektrokardiográf készülékkel vizsgálják, az agyműködést az elektro-encefalográf mutatja, tehát az orvostudomány évtizedek óta képes rögzíteni, leképezni a szervezetünkben zajló periodikus mozgásokat. Nos, kollégámmal ezeket a lehetőségeket fejlesztettük tovább az emberi hang esetében, ugyanis a hangunkban a szervezetünk összes rezgése koncentrálódik. A számítógép képes arra, hogy egészen apró részekre bontsa és analizálja a hangot, így feltárulnak azok a hiányok vagy többletek, amelyek a betegségek kialakulásához vezetnek.

 

– Melyek ezek a hiányok és többletek?

 

– A kevés folyadék fogyasztás okozza a folyadékhiányt, ami képes felborítani a szervezetünk működését, de éppen ilyen károkat okoz a napfény hiánya, a mozgáshiány, a frekvenciahiány, vagy akár a párkapcsolati hiány, amelyik a leginkább generálja a pszichoszomatikus betegségek
kialakulását. Többletállapotot okoz ezzel szemben a környezetszennyeződés – ezen a területen a legnagyobb bajt a nehézfémek jelentik, köztük az ólom, a higany, a vanádium, a kadmium, az amalgám és a többi. Többletünk van ezen kívül különféle kémiai anyagokból, ideértve a gyógyszereket is, valamint az E betűvel jelölt és számmal ellátott tartósító és színezőszerekből.  Ráadásul a szervezetünkben közel egy kilogramm parazita él, a legveszélyesebb köztük az ascaris nevű cérnagiliszta, amelyik nemcsak a vékony-, illetve vastagbélben található. Átfúrja magát a gyomor- és a bélrendszeren, bekerül a vérkeringésbe, a bőrbe, a tüdőbe, az agyba, a hasnyálmirigybe és a legkülönfélébb szervekbe. Érdekes, hogy például az allergia vagy a pszoriázis megjelenését is ez a féreg okozza. Ám ennek is meg van az ellenszere, amelyet fekete dióból készítenek, és képes kihajtani a férgeket a szervezetből. Emellett a számítógép segítségével megkeressük a parazita rezonáns frekvenciáját, és fájdalommentesen megszabadítjuk a beteget tőle úgy, hogy két, a kézben tartott elektróda segítségével elektromos gyógyító frekvenciákat juttatunk a testbe.

 

– Mit lehet tenni a nehézfémekkel?


– Egyrészt biorezonanciás módszerekkel, vagyis a számítógép segítségével szintén eltávolíthatók, másrészt léteznek kitűnő gyógyhatású készítmények, például a huminsavak, amelyek képesek a sejten belülről, a sejthártyán keresztül mintegy kiszívni a felhalmozódott nehézfémeket.


– Térjünk vissza a hangterápiára. Mi ennek a lényege?


– A módszer igen egyszerű, felveszünk magnóra egy tetszőleges szöveget, amelyet a beteg felolvas, ennek alapján meghatározható a beteg energia- és frekvenciaképe, valamint azok a korrigálandó frekvenciák, amelyek miatt a működési probléma kialakult. Elemezzük, részekre bontjuk a hangot, majd következik a matematikai analízis, ezt követően egy speciális számítógépes program megmutatja a feldolgozott analitikus eredményeket, egy diagram pedig v zuálisan ábrázolja a páciens adott egészségi állapotát, valamint azokat a frekvenciaértékeket, amelyek alapján a gyógyítás történik. A terápia többféle lehet: bejuttathatjuk a hiányzó frekvenciákat mágneses, elektromos és elektromágneses úton egy fémelektróda segítségével, amelyeket a beteg a kezében tart, de közben semmi kellemetlent nem érez. A biorezonanciás terápiával a kórokozók kiirthatók, a biofrekvenciás kezeléssel pedig a hibás vagy hiányzó frekvenciák pótolhatók. Az általunk kifejlesztett ABA-eljárás, azaz Akusztikus Biofrekvencia Analízis abban különbözik az egyéb biorezonanciás eljárásoktól, hogy képesek vagyunk pontosan meghatározni azokat a frekvenciákat, amelyekre a betegnek az analízis alapján „testre szabottan” szüksége van.


– Másképp is betáplálhatók a szervezetbe a gyógyító hullámok?


– A már említett hibás frekvenciákat a fülön keresztül is bejuttathatjuk a szervezet be úgy, hogy a beteg elhoz hozzánk egy CD-t, rajta a kedvenc zenéjével, mi pedig belekeverjük, mixeljük a neki megfelelő gyógyító frek enciákkal úgy, hogy a zenei élmény egy cseppet sem romlik, mivel az emberi fül számára a rávett frekvenciák nem hallhatók. A pszoriázis gyógyításában például ragyogó eredményeket értünk el ezzel a módszerrel, amelynek a hatása tovább fokozható, ha a
gyógyulást szolgáló frekvenciákat elektromágneses úton betápláljuk egy flakon ásványvízbe, és a beteg ezt fogyasztja.


– Melyek azok az egyéb betegségek, amelyek kezelése – az említetteken kívül – különösen eredményes?


– A különféle pánikbetegségek például. Elmondom ezzel kapcsolatban egy férfi esetét, aki már mindentől félt, amikor eljött a rendelőbe: asztalos volt, egyébként remek szakember, ám ha úrrá lett rajta a pánik, nem mert bemenni a műhelybe, hónapokig ki sem tette a lábát otthonról, csak ült és hallgatott a szobájában – teljesen elmerült a depresszióban. Elkezdtem homeopátiásan analizálni, és végül sikerült megtalálni az úgynevezett alkati szerét, amelyet a panaszai összességének értelmezése alapján választottam ki. Ennek a pirulának a szedésétől számított két hét múlva újból kinyílt előtte a világ, megint elkezdett dolgozni, sikerült beilleszkedni a környezetébe, tökéletesen meggyógyult. Vannak persze más, szintén érdekes esetek: léteznek emberek, akik krónikus fáradtságra panaszkodnak, ez a fáradtságszindróma, amelyik általában a kor előrehaladtával jelentkezik, de nem elképzelhetetlen fiatalabb korban sem. Többnyire a panellakásban élőknél figyelhető meg, a vasbetonszerkezet ugyanis leárnyékolja vagy torzítja a Föld kedvező hullámait, a Schumann-frekvenciákat. Ezeknek az embereknek minél több időt kell a szabadban tölteniük, de ahhoz, hogy meggyógyuljanak, a magunk fájdalommentes módszereivel segítjük elő a gyógyulást.


– Azoknál az anyáknál, akik otthon maradnak a gyermekükkel, egy idő után jelentkezik valamiféle megmagyarázhatatlan feszültség, amelyet gyes-betegségnek szoktak nevezni. Ön szerint ez természetes?


– Igen. Ezeknek a fiatalasszonyoknak ugyanis beszűkül az élete egy zárt környezetbe, leredukálódik a kommunikáció önmaguk és  a gyerek közé, amelyik eleinte meglehetősen hiányos. Ettől a kismama befeléfordul, elkezd szorongani, elsivárosodik a lelke – a pszichoszomatikus betegségeknek ez a gyökere. Nos, ezeken a panaszokon is tudunk segíteni, mint ahogy azon is, amikor a gyerekeiket közösségbe viszik az anyukák, és elkezdődnek a végeérhetetlen megfázások, köhögés, orrfolyás és a többi. Ezt ugyanis vírusok okozzák, amelyeknek szintén megtalálható a homeopátiás szerük, illetve a rezonáns frekvenciájuk, amelyek alapján képesek vagyunk megszüntetni a betegség okát, ráadásul nem elhanyagolható szempont, hogy a kellemes ízű pirulát csupán elszopogatja a gyermek, tehát semmilyen egyéb  atrocitásnak nincs kitéve, így elkerülhető az orvosokkal szembeni ellenérzés kialakulása.

Józsa Éva
XI. évfolyam 2. szám

Címkék: hanganalízis, zene

Aktuális lapszámunk:
2020. október

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.