Új a terápiában

A parlagfűírtás kidobott pénz!


 

Lehet, hogy eretnekségnek hangzik ez a kijelentés, mint ahogy eretnekségnek tűnt Giordano Bruno kijelentése is, miszerint a Föld sosem volt lapos korong. Az igaz, hogy a parlagfű rendkívül agresszív növény (a magja 40 évig életképes marad megfelelő körülmények között, a pollenje tüskés, s a legerőszakosabb allergén minden allergének közül). Ám a biológusok és a mezőgazdászok azt is tudják, hogy ha a parlagfüvet lekaszálják, még terebélyesebb lesz, s az általa fertőzött terület tovább nő. Viszont beigazolódott már Nyugat-Európában, legfőképpen Ausztriában, ahol a parlagfű már kihalóban van, mert természetes úton, biológiai eszközökkel kiszorították, az allergiások száma nem csökkent, sőt csak nőtt! Mára már a hazai allergológusok is tudják, hogy nem a parlagfű a főbűnös, mert aki ma parlagfűre, az holnap egyéb, más, ki tudja, milyen (természetes vagy mesterséges) környezeti tényezőre lesz allergiás. Tehát rá kell jönnünk, hogy az iparilag fejlett ("civilizált") országokban az ember megváltoztatta a természetes környezetét, s ezzel természetszerűleg önmaga is megváltozott.

 

Azaz megváltozott volna, ha a gyors tempójú civilizációval a szervezete is "civilizálódott" volna. De az immunrendszere nem bírta! Ennek szellemében érthető, hogy az emberi szervezetben keresendő a változás, s ha életmódváltással, illetve a körülményekhez alkalmazkodó gyógyítási szemlélettel közelítünk az allergiához, akkor az allergiás beteg nemcsak kezelhető és tünetmentessé tehető, de meggyógyul, MEGGYÓGYÍTHATÓ! Ha nemcsak az allergénben keressük az allergia okát, hanem a megváltozott környezetben, a mesterséges tápanyagok, mesterséges vegyszerek, gyógyszerek nyakló nélküli fogyasztásában, a szmogban-elektroszmogban, a "megizmosított" mikrobákban, illetve ennek következtében a megváltozott szervezetben. Ma már minden allergológus számára nyilvánvaló a tény, hogy a Föld nyugati féltekén 2020-25-re a lakosság 50%-a (!) allergiás lesz, ha környezetünk, illetve a Föld légkörének szennyezése nem csökken.

 

 

Mit tehetünk mégis?

Kedves allergiások! Önöknek ezentúl is az a fontos teendőjük, hogy életmódjukon változtassanak, nekünk, orvosoknak pedig holisztikus szemlélettel, környezetével együtt, egészében vizsgálni és gyógyítani az egész embert - mint a világ összefüggő energetikai rendszerének szerves részét. A parlagfű-allergiás betegnek nem csak az orrnyálkahártyája, a légútjai betegek, hanem az egész szervezete. Az allergia, úgy néz ki, örökletes betegség, de szerzett is, hiszen a beteg immunrendszerét zavaró mezők, gócok terhelik. Ezek felkutatásával, megszüntetésével és meggyógyításával azonban elérhetjük, hogy az allergiás örökletes hajlama ellenére is meggyógyuljon. (A genotípus nem egyenlő a fenotípussal!) A keleti és nyugati szemléletet összekötő Voll-módszer alkalmas erre a feladatra, hiszen a konkrét kiváltó okokat találja meg, mint pl. az orrgaratgyulladás, fogászati góc, a bélflóra egyensúlyának felborulása, a sugárterhelés, a szervezetet terhelő vegyszerek, sőt, gyakran a lelki blokkok is. A Voll-módszerrel a korszerű homeopátiás, izopátiás gyógyszerek, de a lélekre ható Bach-virágok is kitesztelhetők, melyek természetes alapanyagból készülnek, biofizikai úton fejtik ki hatásukat, a beteget meggyógyítva, ellenállóvá téve – akár a parlagfűvel szemben is! Az allergia a gyógyítható betegségek sorába lépett, ezt 16 év tapasztalata alapján mondhatom! Még akkor is, hogyha ez még az előző kijelentésnél is nagyobb eretnekségnek hangzik! Ne csak a parlagfű irtását szorgalmazzuk, lássuk meg a mélyebb összefüggéseket! Eredményes gyógyulást, élvezetes, szénanáthamentes augusztusi időszakot a leendő gyógyult allergiásoknak és mindenkinek! És a mondás valójában így kerek: A Föld sohasem volt lapos korong, hiába hitte róla mindenki így! (x)

Dr. Kecskés Gabriella-Szőke Orsolya
XII. évfolyam 8. szám

Címkék: Medic-Poliklinika

Aktuális lapszámunk:
2020. november

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.