Új a terápiában

A parlagfűírtás kidobott pénz! (2)


 

 

Lehet, hogy eretnekségnek hangzik ez a kijelentés, mint ahogy eretnekségnek tűnt Giordano Bruno kijelentése is, miszerint a Föld sosem volt lapos korong…

 

Az igaz, hogy a parlagfű egy rendkívül agresszív növény (a magja 40 évig életképes marad megfelelő körülmények között, a pollenje tüskés, s a legerőszakosabb allergén minden allergének közül). Ám a biológusok és a mezőgazdászok azt is tudják, hogy ha a parlagfüvet lekaszálják, még terebélyesebb lesz, s az általa fertőzött terület tovább nő. Viszont beigazolódott már Nyugat-Európában, legfőképpen Ausztriában, ahol a parlagfű már kihalóban van, mert természetes úton, biológiai eszközökkel kiszorították, az allergiások száma nem csökkent, sőt csak nőtt! Mára már a hazai allergológusok is tudják, hogy nem a parlagfű a főbűnös, mert aki ma parlagfűre, az holnap egyéb, más, ki tudja milyen (természetes-mesterséges) környezeti tényezőre lesz allergiás. Tehát rá kell jönnünk, hogy az iparilag fejlett („civilizált”) országokban az ember megváltoztatta a természetes környezetét, s ezzel természetszerűleg önmaga is megváltozott. Azaz megváltozott volna, ha a gyors tempójú civilizációval a szervezete is „civilizálódott” volna. De az immunrendszere nem bírta! Ennek szellemében érthető, hogy az emberi szervezetben keresendő a változás, s ha életmódváltással, illetve a körülményekhez alkalmazkodó gyógyítási szemlélettel közelítünk az allergiához, akkor az allergiás beteg nemcsak kezelhető és tünetmentessé tehető, de meggyógyul, MEGGYÓGYÍTHATÓ! Ha nemcsak az allergénben keressük az allergia okát, hanem a megváltozott környezetben, a mesterséges tápanyagok, mesterséges vegyszerek, gyógyszerek nyakló nélküli fogyasztásában, a szmogban-elektroszmogban, a „megizmosított” mikrobákban, illetve ennek következtében a megváltozott szervezetben. Már a hazai allergológusok is tudják, hogy a Föld nyugati féltekén 2020-25-re a lakosság 50%-a (!) allergiás lesz, ha környezetünk, illetve a Föld légkörének szennyezése nem csökken.

 

 

Mit tehetünk mégis?

Kedves allergiások! Önöknek ezentúl is az a fontos teendője, hogy életmódjukon változtassanak, nekünk, orvosoknak pedig holisztikus szemlélettel, környezetével együtt, egészében vizsgálni és gyógyítani az egész embert – mint a világ összefüggő energetikai rendszerének szerves részét. A parlagfű-allergiás betegnek nemcsak az orrnyálkahártyája, a légútjai betegek, hanem az egész szervezete. Az allergia, úgy néz ki, örökletes betegség, de szerzett is, hiszen a beteg immunrendszerét zavaró mezők, gócok terhelik. Ezek felkutatásával, megszüntetésével és meggyógyításával azonban elérhetjük, hogy az allergiás örökletes hajlama ellenére is meggyógyuljon. (A genotípus nem egyenlő a fenotípussal!) A keleti és nyugati szemléletet összekötő Voll-módszer alkalmas erre a feladatra, hiszen a konkrét kiváltó okokat találja meg, mint pl. az orrgaratgyulladás, fogászati góc, a bélflóra egyensúlyának felborulása, a sugárterhelés, a szervezetet terhelő vegyszerek, sőt, gyakran a lelki blokkok is. A Voll-módszerrel a korszerű homeopátiás, izopátiás gyógyszerek, de a lélekre ható Bach-virágok is kitesztelhetők, melyek természetes alapanyagból készülnek, biofizikai úton fejtik ki hatásukat, a beteget meggyógyítva, ellenállóvá téve - akár a parlagfűvel szemben is! Az allergia a gyógyítható betegségek sorába lépett, ezt 14 év tapasztalat alapján mondhatom! Még akkor is, ha ez még az előző kijelentésnél is nagyobb eretnekségnek hangzik! Ne csak a parlagfű irtását szorgalmazzuk, lássuk meg a mélyebb összefüggéseket! Eredményes gyógyulást, élvezetes, szénanáthamentes szeptemberi időszakot a leendő gyógyult allergiásoknak és mindenkinek! És a mondás valójában így kerek: A Föld sohasem volt lapos korong, hiába hitte róla mindenki így! (×)

Dr. Kecskés Gabriella
XI. évfolyam 9. szám

Címkék: Medic-Poliklinika, parlagfű

Aktuális lapszámunk:
2020. október

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.