Új a terápiában

Biofoton-terápia

A fény gyógyító ereje kimerültség, fájdalmak, cukorbetegség és rák esetén

  Minden élő sejtben minden egyes másodpercben kb. százezer biokémiai reakció zajlik folyamatosan - és mindez összehangoltan, a többi milliárdnyi sejttel! E bonyolult folyamatok összehangolásának, azaz a sejtek közötti kommunikáció titkára bukkant rá a német biofizikus kutató, prof. dr. Fritz-Albert Popp.


  A biofotonok teljesen fájdalommentesen járják át a beteg testrészt. A gyenge sejteket revitalizálják és beindítják az öngyógyulás folyamatát

   

  Felfedezte, hogy az összetett szervezetek sejtjei rendkívül gyenge fényhullámokkal, ún. biofotonokkal kommunikálnak egymással. Ezek szó szerint fénysebességgel továbbítják az információkat, és olyan rendező erejű mezőt hoznak létre, amelyben minden egyes sejt a másikkal kapcsolatban áll, és „tudja”, mi a teendője.

   

  Ha ez a rendező erő valamiért nem működik megfelelően, megbetegszünk. Ezen a felismerésen alapul a biofoton-terápia. A módszer célja, hogy a megzavart sejtek közötti kommunikációt helyreállítsa.

   

  Azért fontos a betegségek kezelése során helyreállítani a sejtek közötti kommunikációt, mert feltételezzük, hogy ezt a kórokozók vagy ionizáló sugarak, például röntgensugárzás megzavarják. A tudományos kutatások eredménye szerint a rákos sejtek, mielőtt elpusztulnak, jelentős fénymennyiséget bocsátanak ki, ezután már nem mérhető belőlük kilépő fény. A daganatsejt - leválva a szervezet nagy kommunikációs hálózatáról- elszabadul, és a nagy egésztől eltérő fénykommunikációt folytat. Úgy növekszik és osztódik, ahogy neki tetszik. Ezért a biofoton-terápia arra törekszik, hogy az elfajult sejteket energiával töltse fel, hogy képesek legyenek visszatérni a szervezet kommunikációs hálózatába. A gyakorlat azt mutatja, hogy - legalábbis néhány ráktípusnál - ez a módszer eredményes.

   

   

  A fotonterápiával a legkülönfélébb panaszokat kezelhetjük. Gyakran kombinálják más természetes gyógymódokkal, például sajátvér-kezeléssel, ami különösen az influenza megelőzésében nagyon hatékony

   

  Alapvetően minden akut és krónikus betegségben alkalmazható a módszer. Kezdve a fej fejfájástól a reumán keresztül egészen a krónikus fáradtságig. De a poszttraumás zavarok és a depresszió is kezelhető így. Különösen jó sikereket lehet elérni vele, ha oszteopátiával, neurálterápiával vagy homeopátiával kombinálják. A cukorbetegeknek is jót tesz ez a fajta kezelés, például a szövődmények, mint a cukorbetegekre jellemző diabéteszes lábszárfekély kezelésében.

  Vörös Tamás
  XVII. évfolyam 0. szám

  Címkék: biofoton-terápia, gyógyító fény

   Aktuális lapszámunk:
   2020. augusztus

   A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.