Új a terápiában

Doktornő, Ön az utolsó reménységem!

Mit tud a szisztémás rekonstrukciós terápia?

  Dr. Medjanik Zoja és fivére, dr. Medjanik Nyikoláj az emberi test szabályos anatómiai státuszának szisztémás rekonstrukciós terápiával (SZRT-vel) való helyreállítását szolgáló új tudományos irányzat alapítói. Sokféle betegség gyógyítására szolgáló módszereiket szabadalmaztatták a világ számos országában; szabadalmaik rendkívül elterjedtek és keresettek.


  Dr. Medjanik Zoja a The Institute Alter native Medicine of California „Ancien East” (Kalifornia Állam „Ősi Keleti” Alternatív Orvostudományi Intézetének) professzora és elnöke, a New York-i Tudományos Akadémia akadémikusa, a Magyar Tudományos Akadémia Veszprémi Területi Bizottsága Környezetjogi és Környezetgazdasági Munkabizottságának a megválasztott tagja, alternatív orvostudományi nemzetközi kongresszusok sokszoros díjazottja, akit számos tiszteletbeli címmel és éremmel tüntettek ki betegek tízezreinek meggyógyításáért.

   

  Dr. Medjanik Zoja és dr. Medjanik Nyikoláj a szisztémás rekonstrukciós terápia egyedi módszerének létrehozói, mely lehetővé teszi a csigolyaközti porckorongsérvek, köztük sikertelen operáció utáni sérvek műtét nélkül történő gyógyításának bevezetését és végrehajtását. Felnőtteknél és gyermekeknél a gerincferdülés, a bordapúpok, a csontizom-konstrukció veleszületett és más, később keletkezett hibái többségének megszüntetését. A csontritkulást (osteoporosis), továbbá bármelyik ízület arthrosisát, valamint a lúdtalp gyógyítását, a fejfájás, a szédülés és az impotencia megszüntetését. A gyerekek immunitásának és szellemi képességeinek erősítését, a vérnyomás normalizálását, agyvérzés és infarktus után az egészség helyreállítását; a gyermekkori agykárosodásban szenvedők állapotának kardinális javulását bármelyik életkorban stb.

   

  Dr. Medjanik Zoya kezelés közben

   

  Jelen cikk formátuma sajnos nem teszi lehetővé, hogy visszaadja és teljes körűen bemutassa ezeknek az orvostudomány számára oly alapvető felfedezéseknek teljes lényegét és jelentőségét. A rájuk vonatkozó teljes információ azonban elérhető lesz a közeljövőben, amikor megjelenik „A gyógyítás tudománya és művészete” című könyv. Ebben a könyvben a szerzők meggyőzően bizonyítják, hogy a modern orvostudomány a mai napig nem juttatja kifejezésre azoknak a destruktív rendellenességeknek a lényegét és mélységét, amiknek a támasztó-mozgató szervrendszer (TMSZ) ki van téve. A szisztémás destrukció (SZD) elmélet bemutatja, hogy a TMSZ-t romboló különböző terhelések (traumák, betegségek stb.) felhalmozódásának mértéke szerint átalakul az emberi test nem anatómiai képződmények halmazává. Ezek a képződmények olyan konglomerátumok, amik a TMSZ megkeményedett, összeragadt, egységes egésszé préselt izmaiból és más elemeiből keletkeznek. Ily módon az anatómiailag független elemek egymáshoz kötődnek, ami a csont-izom konstrukció elemeinél kaotikus eltolódást okoz. Következésképpen mindez az ember anatómiai státuszának rendellenességéhez vezet.

   

  Az érthetetlen nyak-, hát-, deréktáji fájdalmak és más csont-izom fájdalmak, a gyermek- és felnőttkori csontosodási zavar (osteochondrosis), a csigolyaközti porckorongsérvek, a gerincferdülés, a csontritkulás (osteoporosis) stb. mind a TMSZ szisztémás destrukciójának a jele, a TMSZ izomszöveteinek és más elemeinek mindenre kiterjedő, generális elfajulásának a megnyilvánulása.

   

  A szisztémás destrukció tanulmányozása után a szerzők egy új technológiát javasolnak: a szisztémás rekonstrukciós terápiát, ami segíti a szervezetet abban, hogy saját maga harcoljon a szisztémás destrukcióval, és ily módon önmaga állítsa helyre és tartsa fenn saját, szabályos anatómiai helyzetét. Az SZRT segítségével lett helyreállítva a szabályos anatómiai státusz a világ különböző országaiból való, súlyos TMSZ rendellenességtől szenvedő, több mint 40000 embernél. A szisztémás rekonstrukció mindezen eredményei, és ami különösen fontos, a kórmegelőzés területén jelentkező korlátlan lehetőségei megengedik annak a következtetésnek a levonását, hogy az orvostudományban ez egy új irányzat és nagy jövője van. Ami alkalmazását illeti, az SZRT egyszerű terápia, ami nem kíván orvosi berendezések beszerzésére fordítandó pótlólagos anyagi kiadásokat, mivel egyetlen eszköz szükséges hozzá, a rehabilitológus szakember keze. A szisztémás rekonstrukciós terápia az ember bármilyen munkakörülményei között alkalmazható, még szélsőséges munkaviszonyok között is, például a világűrben, ahol élettérhiány van, és az emberi szervezetre ható negatív tényezők különösen agresszívek. A világűrben az emberi testre ható rendkívüli mechanikai terhelések hirtelen váltakoznak, hosszú ideig tartó gyengeséggel (hypodinamikával) és a nehézségi erő hiányával, amiktől különösen szenved a szív- és érrendszer. Éppen ez vezetett oda, hogy a NASA és más kozmikus ügynökségek a szisztémás rekonstrukciós terápiát nélkülözhetetlen, hatékony és könnyen alkalmazható gyógyítási eljárásnak ismerjék el. Olyannak, amivel az űrhajósok egészsége fenntartható és helyreállítható a felkészítési időszakban éppen úgy, mint űrrepülés közben és a visszatérést követő, Földön zajló rehabilitációkor.

   

  Ilyen technológia hiánya a múltban sok űrhajósnál a TMSZ és az egész szervezet korai öregedéséhez vezetett. Az űrhajózás lehetőséget nyújtott ahhoz, hogy a földi viszonyokhoz képest gyorsított tempóban zajló, korai öregedési folyamatok ideális modelljét lehessen megfigyelni, és biztosította a tudományos kísérlet tisztaságát is, hiszen a világűrbe küldendő emberek szigorú kiválasztáson mennek át.

   

  Íme egy példa: Az Oroszországból érkezett Volk Igor űrpilóta szervezeténél egyértelműen megfigyelhető volt TMSZ-ének és más szerv(-rendszer-)einek korai öregedése. Nála a csigolya közti porckorongsérveknek és az ezeket kísérő, gerincben jelentkezett elváltozásoknak a mennyisége felülmúlta dr. Medjanik Zoja által bármelyik paciensénél korábban látott, 30 éves gyakorlati munkája alatt egy embernél megfigyelt hasonló rendellenességek mennyiségét. Az említett patológiás megbetegedés erős váz-izom fájdalmat okozott az egész testben, és a mozgásfunkció később bekövetkező elvesztésével fenyegetett. Ennek ellenére öt SZRT kezelés után a gerinc instabilitása likvidálva lett, a fájdalmak pedig majdnem teljesen megszűntek.

   

  Az SZRT megfiatalítja a szervezetet, és hatására az ember 10-15 évvel fiatalabbá válik a biológiai mutatók szerint. A Cryobiológiai és Cryoorvostudományi Intézet tudósai, akikkel dr. Medjanik együttműködik, a szervezet fiatalabbá válásának említett folyamatát a páciens zsírrétegéből vett saját őssejtek – SZRT segítségével zajló – aktivizáló hatásának tulajdonítják. Az ilyen saját őssejtek képesek helyreállítani a csont-izom konstrukciót, a szív- és érrendszert, sőt a központi idegrendszert is. Az is jellemző rájuk, és sokszorosan ellenőrzött tény, hogy akiknél többször is végeztek „idegen” őssejt beültetést, azoknál soha, megközelítőleg sem észleltek akkora hatást, olyan kedvező javulást, mint azoknál az embereknél, akiknél saját őssejtek lettek aktivizálva a szisztémás rekonstrukciós terápia segítségével. Példaként említhetők azok a betegek, akiknek kiszakadt porckorongsérvéhez szétterjedt csontritkulás (osteoporosis) is társult. Az ilyen embereket reménytelen betegeknek tekintik az orvosok, mivel még operálásuk sem javasolt. Ha azonban öt-tíz SZRT-kezelést alkalmaznak az ilyen pácienseknél, akkor fájdalmaik eltűnnek, megszűnik a test instabilitása, és külső segítség nélkül kezdenek járni. Ez történt Volk Igorral is. Gerincfájdalmai miatt Moszkvából vonattal kellett utaznia. Szokásos, járás és ülés közben fellépő fájdalomkitörései bármilyen fizikai megterhelés esetén még erősebbekké váltak. Az említett körülmény kizárta annak lehetőségét, hogy repülőgéppel utazzon, jóllehet ennek az egész világon ismert embernek a teljes élete repülőgépek és űrhajók kormánykereke mögött telt el. A tudomány fejlődése érdekében és az emberiség javára – légkörben és világűrben – eltöltött több ezer órányi repülési idő Volk Igort hőssé tette. Ugyanakkor ezen repülések állandó velejárói a pilóta támasztó-mozgató szervrendszerére ható terhelések (a gyorsulások, a vibráció, a súlytalanság állapota) plusz az új technika kipróbálásának szituációi közben testére hosszú ideig ható, szélsőséges túlterhelések évek múltán erőtlen, tehetetlen beteggé változtatták, olyanná, aki már nem tudott meglenni mások segítsége nélkül. Milyen fájdalom volt végignézni, hogy az egykor legendás pilóta-űrhajóst két ember karjánál fogva vezette ki a vasúti kocsiból, mert egyedül nem tudott kiszállni, és nagyon óvatosan kellett őt elhelyezniük a gépkocsi speciálisan előkészített ülésén.

   

  Volk Igor űrhajós egy hónapon keresztül járt SZRT-terápiára

   

  Volk Igor egy hónapon keresztül járt SZRT-terápiára. A dr. Medjanik Zoja által alkalmazott gyógyító kezelések után, néhány hónap elteltével, levelet küldött az űrhajós. Ezt a levelet most, szó szerint idézve, teljes terjedelmében bemutatjuk olvasóinknak.

   

   

  Kedves és szeretett Zoja Ivanovna!

  Örömmel tudatom Önnel, hogy már tudok önállóan járni és nagy távolságokat is meg tudok tenni. A keresztcsontban korábban fellépő égő, szaggató fájdalmak, amik arra kényszerítettek, hogy, bárhol is voltam, azonnal lefeküdjek, teljesen eltűntek. Bocsássa meg, hogy (éppen magamra vonatkozóan) kételkedtem gyógyítása eredményességében, jóllehet az Ön elméletét én pontosan megértettem és kifogástalannak találtam. De létezik-e közöttünk, berepülőpilóták és űrhajósok között bárki, aki hinne abban, hogy a támasztó-mozgató szervrendszerét érő oly súlyos terhelések után, mint amilyenek a mi szervezetünket érték, helyre lehet állítani a gyakorlatilag teljesen szétrombolt gerincet és az elkopott ízületeket? Mindehhez hozzátartozik még az is, hogy maximális terhelésnek kitéve senki sem repült annyit, mint én. „Ezek az elváltozások visszafordíthatatlanok” – ez volt a megállapítása minden orvosnak. Én, akárcsak többi társam és kollégám, megfordultam a világ összes, legjobb klinikáján, és rajtam nagyon sok híres orvos kipróbálta saját módszerét. Mindegyikük mozgásképességemnek csupán részleges helyreállítását ígérte, s azt is csak több operáció elvégzése után. Amikor aztán alaposan megvizsgáltak és megállapították, hogy csontritkulásom is van, akkor az operálásomtól elzárkóztak. Doktornő, Ön volt az utolsó reménységem! Ön nem csak azt ígérte, hogy operálás nélkül kigyógyít a kiszakadt porckorongsérvekből, de azt is ígérte, hogy megszabadít a fájdalmaktól, a csontritkulástól, és nagyjából helyreállítja a gerinc és az ízületek összes elkopott elemét. Nos hát, én akkor nem hittem ebben, jóllehet Magyarországról már mások segítsége nélkül, egyedül utaztam el. Aztán az Ön utolsó kezelése óta eltelt 4 hónap, és a computertomographiával (CT-vel) készült felvétel megerősítette, hogy nincs már csigolyaközti porckorongsérvem és csontritkulásom. Önállóan tudok járni, és többé nem érzek fájdalmat. 

   

  Doktor Zoja! Ön arról is említést tett, hogy a szisztémás rekonstrukciós terápiának nincsenek korlátai, és segítségével helyreállítható az egész szervezet. Éppen ezért arra kérem, engedje meg, hogy újra elutazhassak Önhöz gyógyításom folytatására. Ugyanis koromra való tekintet nélkül arról álmodozom, hogy ismét repülni fogok, és halálomig szeretnék hasznára válni annak az ügynek, amire rááldoztam az egész életemet.

   

  Mély tisztelettel és hálával Volk Igor

   

   

  Befejezésül említést kell tenni arról, hogy a szisztémás rekonstrukciós terápia lehetővé teszi az ember újjáalakítását azáltal, hogy visszaadja teste anatómiai szabályosságát és szépségét. Még ha nincs is panasza az embernek valamilyen támasztó-mozgató szervrendszerben keletkezett problémára, azonban szeretne egyszerűen szép lenni, az SZRT az ilyen esetekben is kolosszális kozmetikai hatást tud nyújtani azzal, hogy arányosabbá alakítja a testet, egészségessé teszi az izmokat, javítja a testtartást, eltávolítja a laza kötőszövetek gyulladását (cellulitot), képes változtatni a női mell alakján, helyreállítja az arcbőrt, kisimítja a ráncokat.

   

  Ezzel regenerálja és fiatalítja az egész szervezetet. Mindezt a legjobb hozzáférést, a legjobb eredményt biztosító eszközök – az emberi kezek – segítségével éri el. (X)

  B. O.
  XVI. évfolyam 5. szám

  Címkék: Dr. Medjanik Zoja, mozgásszervi betegségek, szisztémás rekonstrukciós terápia

   Aktuális lapszámunk:
   2019. június

   A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.