Új a terápiában

Egyetlen tipp az allergiásoknak: gyógyuljanak meg végérvényesen!


Kedves Allergiások!

 

Amikor már lassan rákban sem illik meghalni, miért éppen az allergia volna gyógyíthatatlan betegség?! Szegénységi bizonyítvány volna ez az orvostudománynak, orvosoknak és gyógyítóknak!

 

Sajnos rossz a tendencia. Úton-útfélen tele a média az allergia gyógyíthatatlanságát hangoztató kijelentésekkel, hirdetésekkel, az allergia tüneteit enyhítő gyógyszerek reklámozásával. Sőt, ezek már a természetgyógyászati újságokba is betaláltak! 50 tippet adnak az allergiásoknak: ne sétáljanak erdőn-mezőn, zárt ablaknál, légszűrővel, maszkkal éljenek, nejlonpárnán aludjanak, kutyát-macskát, a napot és minden élőt kerüljenek… menjenek légüres térbe, akkor nem érheti őket semmi bántódás! Műlevegőt szívjanak, műnapon napozzanak, műkörnyezetben, hermetikusan elzárva a külvilágtól, és természetesen műételt fogyasztva (mert az ételekről, az egészséges táplálkozásról nem volt szó, a lényegről, dioxinos-kutyagumis, akarom mondani: guáro-gumis világunkban!)… és persze gyógyszereket fogyasztva!

 

Ott aztán nincs se kutya, se macska, se baci, se gomba, se vegyszer, se semmi… de legfőképpen élet nem! Mert a hivatalos nézet szerint mindenre allergiásnak lehet lenni! Ott legalább senki nem lesz allergiás, sőt nem is fog létezni! Egyetértenek velem? Főként azért vagyok felháborodva, mert ha sok szenvedés árán is, de az ellenkezőjét sikerült megtapasztalnom, sőt bebizonyítanom! Az elmúlt 17 évben orvos és gyógyszerész is támadott meg azért, mert ki mertem jelenteni, hogy az allergiás beteg meggyógyítható, nemcsak kezelhető!

 

Az élet igazolt az egyre szaporodó allergiából gyógyult pácienssel, de azzal is, hogy a „hivatalos”, gyógyszergyárak diktálta szakmánál 1-2 éves csúszással a saját gondolataimat vélem felfedezni! Örülök, hogy már hangoztatják a holisztikus szemléletet, igaz, még nem követik, hogy átvették azt a gondolatot, nem elég a parlagfüvet üldözni, mert az eddig is ott volt a környezetünkben. Ez nemcsak nekem szolgál megelégedésül, hogy jó úton járok, jó úton járunk az egész orvoscsapatunkkal, de Önöknek, allergiásoknak is reményteli, hogyha lassan is, de terjed a manipulálatlan szemlélet! Igaz, Isten malmai lassan őrölnek, ma Magyarországon olykor kissé visszafelé is forognak.

 

Ma nemhogy a pénz diktatúrája világát éljük, de az eldurvult tőke hatása érezhető nagyban és kicsiben is. Az egészségügy ma már nem is csak betegségügy, hanem egyenesen pénzügy! Ma a betegről, a gyógyításról is alig van szó az egészségügy kapcsán, de a természetgyógyászatról főként pejoratív értelemben, mintha nem is lennénk részei a természetnek! A médiában nem hírértékű, ha egy allergiás beteg meggyógyul, pl. adott esetben egy egész család. Amiért viszont milliókat fizetnek, annak zöld útja van: a gyógyszereknek! Hangsúlyozni szeretném, nem vagyok gyógyszerellenes, csak „gyógyszeren tartás ellenes”! Szép a reklámjuk, már a természetgyógyászati lapokban is. Ma már nincs konszenzus-kongresszus, mint pár éve, ami viszont van: még a homeopátiás gyógyszergyárak támadása is a homeopata gyógyítók ellen… más zenét fújnak, főleg ha a homeopaták gyógyíthatónak tartják az allergiás beteget. Az ő érdekük is a tüneti kezelés, hiszen homeopátiával is lehet tünetileg kezelni. Ez jó is részben, mert kevésbé káros, mint az allopátiás gyógyszerek, nincs mellékhatásuk, de a valódi okokat ezzel is csak elfedjük! Ez kényelmes orvosnak, megéri a gyógyszergyárnak, s átmenetileg Önöknek is enyhíti a tüneteiket. Azonban ezzel még nem tettük rendbe az allergiás beteg szervezetét, nem méregtelenítettük azt, és nem szüntettük meg a betegség okait! Ez pedig persze sokkal kevésbé kényelmes, sőt, kifejezetten „macerás” dolog! Sokszor, saját tapasztalatom alapján néhány allergiás akár egy évig is kell, hogy szedje a személyre szabott kúráját, esetleg kellemetlenül „beáldoznia” kényelmét a gyógyulás oltárán, de megéri, mert hosszú távon ez az egyetlen megoldás! Sajnos nekem csak ez az egyetlen tippem: Kedves allergiások! Gyógyuljanak meg véglegesen!

 

 

Nem állítom azt, hogy csak a Medic-Poliklinikán és csak a Voll-módszerrel lehet meggyógyulni. A mi metódusunk a szervezet energetikai rendbetételét teszi lehetővé, szakavatott orvoscsapat kezében, egyéb hagyományos diagnosztikai vizsgálatok bekapcsolásával, személyre szabott, homeopátiás kúrával. Ha valakinek jobb tippje van, amivel a szervezetet méregteleníteni tudja, és véglegesen megszüntetni, kivezetni az allergiát okozó kóros ágensek, energetikai terhelések sorát, amelyek más betegségek okozói is lehetnek, akkor az éppolyan jó, mint amit mi csinálunk!

 

De azt állítom, nagyon jó érzés, lépten-nyomon régi, már 10 éve a klinikánkról egészségesen távozott emberektől hallani.

 

A mi szemléletünk szerint az Ön szervezete gyógyul (az élet élni akar!), mi csak hozzásegítjük ehhez. Nem az allergénjét keressük meg, mert nem ez a fontos (kivéve az életveszélyes állapotokat, mint az asztma, a Qincke-ödéma, Reinke-ödéma etc.). Sokkal inkább azt, hogy mi történt az Önök szervezetében, mi változott meg, ami miatt az addig természetesnek tartott környezeti tényezőkre túlérzékenységi reakcióval válaszol, miért működik falsul az immunrendszerük. A hivatalosan finanszírozott (OEP) és oktatott medicina kémiai és alaktani szemléletű, hiányzik belőle az energetika (ami totál blődség, hisz egész világunk egy egységes energetikai rendszer!). Ezt a szemléletet az elektroakupunktúrával és homeopátiával (utóbbi is energetikai rendszer, hisz rezgéseivel hat), a hagyományos nyugati medicinával ötvözve valljuk és gyakoroljuk immár 18 éve! Lelki zűrzavarral (ez is energetikai tevékenységünk) és energetikai blokkal a szájában senki nem tud az allergiájából meggyógyulni. Terápiásan sem tudok olyan csodaszert, amely csak úgy „elfújja” az allergiájukat. Holisztikus szemléletű, egyénre szabott terápiával azonban igenis szolgálhatunk, és azzal a szemlélettel is, hogy ugyan nagyon sok „ugyanolyan” allergiás beteg jön hozzánk, mégis ugyanannak a problémának különböző okaira világítunk rá. Ez jelenti a személyre szabottságot. Hozott anyaggal dolgozunk! Vagyis akinek fogászati vagy nőgyógyászati, akár urológiai „háttértörténete” van, azt azzal gyógyítjuk, de persze egyénre szabottan, homeopátiásan-izopátiásan… és ez volt az, ami a praxisunkban eddig eredményre vezetett! Hisz valljuk, hogy minden ember egyszeri és megismételhetetlen!

 

Kedves Allergiások és leendő Gyógyultak! Ha valamiben mégis hasonlítani szeretnének egymásra, akkor allergiás betegség helyett inkább végleges gyógyultakként tegyék!

 

Medic-Poliklinika 1052 Budapest, Városház u. 14. I/3.

Tel.: 266-6050, tel./fax: 317-6253 www.medic-poliklinika.hu

 

Sok szeretettel,

Dr. Kecskés Gabriella – Szőke Orsolya
XIII. évfolyam 9. szám

Címkék: allergia, Medic-Poliklinika

Aktuális lapszámunk:
2020. április

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.