Új a terápiában

Fényvizek jelensége

   

  Évezredek óta tudjuk, hogy bizonyos források vize gyógyhatású. Dr. Enza Maria Ciccolo olasz biológusnő, többéves kutatás után megfejtette ennek magyarázatát és a gyógyító tulajdonságú vizeket fényvizeknek nevezte el. Azt is bebizonyította, hogy egyes vizek gyógyító tulajdonsága más vizekre átvihető. Ez azt jelenti, hogy a gyógyvizek „szaporíthatók”, és eredeti forrásuktól távol is nagy mennyiségben előállíthatók.  


  A fényszűrők, ill. a fényvíz által rögzített információkat a páciens füléhez vagy csakráihoz közelítve megállapítható, hogy a beteg szervezete milyen információkat igényel. A megfelelő információhordozót ezután a csakrákra vagy a karra helyezik. A kezelést követően a páciensnek négy héten át innia kell a megfelelő vízkeveréket

   

  Minden Lourdes-ban kezdődött

  A biológusnő 1984-ben családjával Dél-Franciaországban nyaralt, és ellátogatott Lourdes-ba is. Feltűnt neki a hely sajátossága és felkeltette érdeklődését. Miért nem működtek mérőműszerei éjszaka, és nappal miért igen? Miért nem fertőzték meg egymást a lourdes-i medencében álló emberek? És végül: miért gyógyult meg annyi ember e helyen? Kutatói kíváncsiságának köszönhetően vett néhány víz-, talaj- és kőzetmintát, majd a milánói és a bari egyetem laboratóriumaiban megvizsgáltatta azokat. Az eredmények szerint a lourdes-i víz

   

  • hét színfrekvenciára, azaz különböző szerveinkre és szöveteinkre egyaránt rezonál,

  • bizonyos feltételek mellett korlátlan mennyiségben „szaporítható”,

  • a kórokozó csírák fertőzőképességét jelentős mértékben csökkenti (agglutinációs teszt),

  • mikroinformációk útján pozitív hatást gyakorol egészségünkre,

  • erős áramvezető tulajdonságú és amfoter pH-értékű (ez azt jelenti, hogy savas vagy bázikus reakciót ad, attól függően, hogy milyen környezetbe kerül),

  • a biokémiai aranysóteszt során különleges kolloidot képez.

   

  Ezek az eredmények erőteljesen felcsigázták érdeklődését. Tudni akarta, léteznek-e más, hasonló tulajdonságú vizek is. Több ezer forrásból származó vizet vizsgált meg, de csak kevés bizonyult közülük valódi fényvíznek, olyan minőségűnek, amely rezonál mind a hét színfrekvenciára. Léteznek vizek, amelyek csak egy vagy két színfrekvenciával rezegnek együtt, és bizonyos esetekben gyógyhatásúak, de nem lehet szaporítani őket. A legkülönösebb az volt, hogy minden valódi fényvíz olyan helyről származott, amelyek Mária-jelenésekhez kapcsolódnak.

   

  A forrásokban más is közös: azonos energiák érezhetők, amelyek különös mértékben a magzati életben meglévő csíralemezekkel és az azokból kifejlődő szövetekkel azonos rezgésűek. Egyes fényvizek használata bizonyos napszakokban különösen ajánlott, mivel ennek révén bioritmusunk a kozmikus ritmussal összhangba hozható. (Például a Lourdes-ból származó víz külsőleg különösen délelőtt ajánlott, a montichiari víz délután, a medjugorjei víz este, a San Damianó-i pedig éjszaka.)

   

   

  Szelíd terápia

  Enza Maria Ciccolo a fényvizekre alapozva összetett terápiás rendszert dolgozott ki. Ételeinket, italainkat, kozmetikumainkat mindössze néhány csepp fényvízzel harmonikussá tehetjük. Dr. Ciccolo speciális fényvízkeverékeket fejlesztett ki néhány, gyakran alkalmazott gyógyszerhez (pl. gyomorfekély, ill. rák ellen). Ha e gyógyszereket a fényvizekkel együtt adják be, nem jelentkeznek kellemetlen mellékhatásaik, ugyanakkor tapasztalhatóan erősödik gyógyhatásuk, így eredeti dózisuk orvosi felügyelet mellett csökkenthető.

   

  Érdekes kísérletek folytak a fényvizeknek különféle élelmiszerhez történő keverésével is. Észak-Olaszországban évek óta olyan kenyeret szállít egy pékség, amelynek tésztáját fényvízzel dagasztották. A vásárlók nagyon szeretik, mert szerintük ízletesebb, mint a többi kenyér. A montichiari gyógyvíz könnyebben emészthetővé teszi a hüvelyeseket, ha főzés előtt ebbe áztatják, ill. utána szintén ugyanebből a forrásból származó vízben főzik ki.

   

  A kozmetikumokhoz lourdes-i vizet ajánlott keverni, de ugyanez a víz adható a háztartási tisztítószerekhez, ugyanis ez a fényvíz különösen az ektodermális eredetű bőrrel rezonál, tehát a kozmetikumokat és a tisztítószereket egyaránt elviselhetőbbé teszi.

   

  Dr. Enza Maria Ciccolo hosszú évekig tartó kutatásai alapján megállapította, hogy léteznek különleges fizikai tulajdonságú forrásvizek. Ezek rezgése megegyezik bizonyos fényfrekvenciákéval, ezért terápiás hatásúak

   

  A fényvíz a létező legszelídebb terápia. Nincs benne semmilyen mellékhatást vagy nem kívánt allergiát okozó anyag, viszont telített életadó energiákkal rezgésekkel, információkkal: Mi többet várhatunk egy gyógyszertől? Ráadásul a szó hagyományos, ill. hivatalos értelmében a fényvizek nem számítanak gyógyszernek, vénymentesen, szinte ingyen hozzáférhetők és végül, de nem utolsó sorban: semmit nem lehet elrontani a használatuk során. Ha ugyanis nem a nekünk megfelelő vizet választjuk, nem történik semmi, ha a víz nem rezonál szervezetünkkel, nem jön létre a gyógyulás, de nem is ártunk magunknak. Ilyenkor csak annyit észlel szervezetünk, mintha tiszta, ártalmatlan csapvizet innánk vagy kennénk bőrünkre.

   

  Gyógyító hatás csak a megfelelő gyógyító információ jelenlétében lehetséges. A szervezet már a víz bőrre kenésétől átveszi a harmonizáló rezgéseket, de meg is lehet inni, bár igen kis mennyiség elegendő belőle. Figyelemre méltó tény, hogy míg a fényvizek a növényeknél és állatoknál mindig hatásosak, mert ők gond nélkül képesek felszívni és hasznosítani azokat, addig az ember szabadon – akár tudat alatt – dönthet felőle, hogy hajlandó-e rezonálni a víz rezgéseivel, ezért a hatás olykor késleltetve vagy egyáltalán nem jelentkezik.

   

   

  Polarizált energia

  Időközben kiderült, hogy a fényvizek nem csak beteg embereken segíthetnek, hanem az élet számos egyéb területén is alkalmazhatók. Ahhoz, hogy ezt megértsük, kis kitérőt kell tennünk a kvantumfizika területére. Tisztázni kell az elemi részecskék perdületét, a spin fogalmát. Az atommag részecskéi, az atomok, a molekulák és molekulacsoportok állandó mozgásban vannak. Ez a mozgás kiegyensúlyozott, egészséges környezetben egyenlő mértékben, egymással ellentétes irányban történik. Terhelés, diszharmónia esetén a gravitáció egyre inkább erősödik, és kialakul a bal irányú spin. A fényvizek részecskéinél minden esetben a jobb irányú mozgás dominál, ezért alkalmasak a bal irányú mozgás kiegyenlítésére. Ezt segíti elő az energetikai komponens is. A modern technika elektromos és elektromágneses erőtereket alkalmaz, amelyek káros hatást gyakorolhatnak az élő szervezetre. A természetben előforduló energiák sokoldalúbbak és komplexebb természetűek, ezeket a mai technika eszközeivel nem vagyunk képesek érzékelni, kimutatni.

   

  A fényvizeknél semmit nem lehet rosszul csinálni: pontosan úgy hat, ahogy az szervezetünk számára ideális

   

  Dr. Paul Nogier, a francia fülakupunktúrás iskola alapítója szerint a kozmikus energia, amelyből az elektromos és mágneses energia nyerhető, polarizált energia. Ez az energiaforma, amelyet őseredeti, harmonizáló erőnek kell tekinteni, minden fényvíz sajátja, mert bennük elraktározva megtalálható. E csodálatos vizek mind polarizáltak, és elektromos, ill. mágneses energiarezonanciával bírnak. A fényvizek tehát olyan esetekben is harmonizáló, gyógyító hatásúak, amikor az emberi, állati vagy növényi szervezet káros elektromágneses hatásnak van kitéve.

   

   

  A fényvizek és az aranymetszés hasonlósága

  Az ókori görögök felfedezték a kör és átmérője között fennálló arányt, amelyet, ha a művészetben alkalmaznak, az alkotásokat természetesebbnek, harmonikusabbnak érzékeljük. Előttük már az egyiptomiak is az aranymetszés szabályai szerint építették világhírű piramisaikat. Feltételezhetően ezeket a méreteket, ill. arányokat őseink a természetből lesték el, hiszen sok növényen és állat alkatán is kimutathatók: a nautiluszkagyló egy példa a sok közül. Egyes feltételezések szerint a kromoszómaspirálok egészséges állapotban szintén ezeket az arányokat követik.

   

  Sok fényvízforrás Mária-jelenések helyszínén tör a felszínre, mint Fatimában, vagy Montichiariban

   

  Enza Maria Ciccolo a fényvizekkel kapcsolatban is arra lett figyelmes, hogy az oxigén- és hidrogénatomok által bezárt szög folytán a molekula formája szintén megfelel az aranymetszés szabályainak. Ez egyetlen más víznél sem fordul elő. A kutatónő szerint az aranymetszés a kozmikus rend és az élet alapja, ezért olyan használati tárgyakat fejlesztett ki, amelyekben tükröződnek ezek az arányok, pl. az Alessi-piramisokat. Ezek különlegessége a romboid alakú alap. A rombusz szögei 108, ill. 72 fokosak, ami által a piramisban dinamikus energiaörvény keletkezik felfelé és lefelé egyaránt, tehát a tér energiáit állandóan mozgatja, áramoltatja. Ezzel szemben a szögletes alapú piramisok az energiát csak lefelé irányítják, amit élelmiszerek tartósításánál lehet hasznosítani.

   

   

  A fényvizek szaporítása

  A fényvizek értékes ajándékok, amelyek szaporíthatók. A gyógyító információ közönséges vezetékes ivóvízre is átvihető. Ehhez elegendő 9 csepp fényvizet egy liter vízbe cseppenteni. (Lehetőleg ne desztillált vizet használjunk.) 24 óra múlva az egészet fényvízként használhatjuk, majd ez további szaporításra is alkalmas. Bárki kipróbálhatja a módszert, aki zarándokhelyről vizet hozott haza, és biztos benne, hogy ez fényvíz.

   

  Az állatok és a növények is kiválóan kezelhetők fényvizekkel. Ők gyakran hamarabb reagálnak a kezelésre, mint az emberek

   

  A fényvizek csodálatos gyógyító ereje

  A fényvizek számos panasz, betegség gyógyításában segíthetnek. Súlyos esetekben érdemes tapasztalt fényvíz-terapeutákhoz fordulni, akik sokszor súlyos esetekben is látványos, gyors eredményt tudnak elérni.

   

  Allergia: Aki allergiában szenved, tisztában van vele, hogy a hivatalos orvoslás csak tüneteit képes enyhíteni, s mindez mellékhatásokkal is jár. Az immunrendszer pozitív befolyásolása fényvizekkel lehetséges. Michele Bianchi 39 esztendős gazdálkodónak évek óta tartó szénanáthája pokollá tette az életét, a mezőgazdasági munkák alkalmával igen erős allergiás tünetei voltak. Az első fényvízkezelés után már enyhültek a tünetei, a harmadik kezelés után pedig minden allergiás panasza megszűnt.

   

  A fényvizek kiegyenlítő hatásúak olyan helyeken, amelyeken erős az elektromágneses szennyeződés

   

  Gyors segítség sérüléseknél: Sérülések esetén a fényviz csodálatos elsősegély, ezért ajánlatos magunknál tartani egy kis üvegcsényit. Sokan állandóan maguknál tartanak egy üvegcsében ilyen vizeket. Maria Gabriela Scalise 54 éves modenai asz-szony egy kirándulás alkalmával súlyosan megsebesült: vándorbotjának fémhegye egy esés következtében átfúrta jobb karját. Erősen vérzett. Ekkor azonban elővette a Lourdes-ból származó vizet tartalmazó üvegcséjét és néhány cseppet nyelvére, néhányat pedig a sebre cseppentett. Ezt követően saját lábán jött le a hegyről. Sebe feltűnően szépen gyógyult, heg alig látszik.

   

  Szívpanaszok: A fényvizek szívinfarktus és szívritmuszavarok kiegészítő kezelésére is alkalmasak. Mariangela di Cagno 72 esztendős, egyedül élő hölgy egy éjjel szívinfarktust kapott. Erős fájdalmai ellenére képes volt előkeríteni a Lourdes-ból származó fényvizet, amiből rendszeres időközökben néhány cseppet nyelvére cseppentett.

   

  Élelmiszerek, pl. olaj és kenyér is energetizálható fényvízzel, így jobb az ízük is

   

  Reggel testvére talált rá, aki azonnal kórházba vitette. Az idős hölgy közölte, hogy csupán megfigyelésre hajlandó maradni, gyógyszert nem vesz be, és fényvízzel kezeli saját magát. Az orvosok, látván idős betegük elszántságát, elengedték Mariangelát. A következő éjjelen a lourdes-i vizet a Medjugorjéból származó vízzel kombinálta. Nappal pedig Santa Maria alla Fontana-i és montichiari vizet ivott. A szívinfarktuson túl van, azóta panaszmentes.

  V.T.
  IX. évfolyam 7. szám

  Címkék: fenyvizek

   Aktuális lapszámunk:
   2020. augusztus

   A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.