Új a terápiában

Férfibajok

A biorezonancia-terápia (BRT) és mindennapi bajaink


A sors fintorának tekinthető, hogy a "teremtés koronája", a férfi már születésétől fogva sérülékenyebb, könnyebben károsodik, mint a nő. Az emberi megismerés útján mindenki a teljesség felé törekszik, és ehhez szükséges mindkét princípium megélése. A férfiak döntő többsége azonban csak az egyik oldalt akarja megélni (férfias), és elzárkózik a benne levő női tulajdonságok megismerésétől, elfogadásától. Az uralkodói, elnyomói - a jang típusú - magatartás gyakorlása a jellemzőbb, ami egyoldalúvá teszi a megismerési folyamatot. Ilyenkor - illetve akkor, ha valaki szélsőségesen elzárkózik a férfias magatartás elől - különböző, főleg férfibetegségek alakulnak ki, amelyek figyelmeztetik, hogy nem helyesen éli meg az életét. Az alábbiakban bemutatunk néhányat, köztük olyat is, amely a férfiak között gyakrabban fordul elő, mint a nőknél.

 

A depresszió - modern társadalmunk gyakori betegsége - a felelősség elutasításának legszélsőségesebb formája. Aki depressziós, az nem cselekszik, csak vegetál. A felelősségvállalástól való félelem ott áll minden depresszió hátterében. Ezért a depresszióban a páciens rákényszerül arra, hogy az élet halálpólusával szembesüljön.

 

A pánikbeteg minden külső és belső dolog elől elzárkózik, így a benne lévő tűz, életöröm lassan elcsendesedik. Erőtlenné és hajlamosabbá válik a már eddig is benne lévő félismeretek alapján történő döntésekre. Ezek a félismeretek előtérbe kerülnek és eluralkodnak rajta.

 

A haj korai elvesztése az egyik legérzékenyebb férfibaj. Ereje és fénye saját erőnket és fényünket tükrözi. Amikor egészséges és jó formában van az ember, akkor ugyanez a hajáról is elmondható. A haj a szabadság és a hatalom szimbóluma. Akit korlátoznak a szabadságában, vagy aki saját magát korlátozza, annak korán hullani kezd a haja. A frizurák szellemi tartást is tükröznek. Akinek korán hullik a haja, az a természetes hatalmi vágyát elfojtja, eltolja a mély árnyékba - a tudatalattiba, ahonnan persze az kitörni szándékozik. Ez a testi szintű tünet - hajhullás - mutatja meg, hogy gazdájának törekvése hiábavaló. A haj a külvilág észlelésére szolgáló antennaként is funkcionál. A hajukat korán elveszítők szervezete azzal, hogy feladja a külső antennáit, tudattalan visszahúzódási tendenciájukra világít rá.

 

A szexualitáshoz fűződő viszony nagyon kényes kérdés a férfiak életében. A mai világban drámaian sok férfi küzd ezzel a kérdéssel. A problémák között kiemelkedő szerepet tölt be az impotencia és a nemzőképesség csökkenésének kérdése.

 

Az előbbi mögött a férfiasságtól, az agressziótól és a haláltól (orgazmus) való félelem rejtőzik. Félelem attól, hogy a nőiesség elnyeli, felemészti és hogy fogva tartják. Lehet azonban olyan is, hogy irracionálisan magasra helyezi párját és nem szeretné az "istennőt" a mocskos szexualitással beszennyezni, vagy a szexualitás számára értéktelenné vált. Egyes férfiak nem akarnak hűtlenek lenni szentként tisztelt saját anyjukhoz.

 

A meddőségnél lehet lelki a háttér (nem meri felvállalni az apaságot, vagy éretlennek érzi magát a feladatra), de lehet fizikai is (környezeti eredetű nehézfémszennyezések, ösztrogén hormonok bejutása az ivóvízzel a szervezetbe, elektroszmog stb ).

 

A prosztata (dülmirigy) zavarai főleg a negyvenes évek után jelentkeznek. Szimbolikus jelentése: a szexualitásba és vitalitásba vetett bizalom csökkenése. Ebben a korban együtt jelentkezhetnek a hólyagproblémák a prosztata zavaraival. A pszichésen átélt nyomást a férfiak a hólyagjukba tolják át, és itt testi nyomásként, feszítésként érzékelik. A nyomás mindig arra készteti őket, hogy elengedjék magukat, ellazuljanak. Ha ez nem sikerül, a testnek, a hólyagnak kell átengedni a dolgot. Ezen a kerülő úton világosodik meg, mennyire nyomasztó egy bizonyos helyzet, milyen fájdalmas lehet, ha nem tudják elengedni magukat.

 

A vesebetegség akkor lép fel, amikor személyek közötti probléma, pár- és partnerkapcsolati zavar, érzelmi konfliktus vagy eszményképpel való összeütközés következett be. Aki ámítja magát, vesepanaszokkal fog küszködni. Férfiaknál négyszer gyakoribb, mint nőknél.

 

Milyen biorezonanciás eszközök állnak rendelkezésre a férfiak betegségeinek megoldásában? A kezeléseket mindig a komplex terápia részeként kell alkalmazni. A Lenyo Lux külső elektromágneses jelet alkalmazó kezelőkészülékekkel a következők kezelése lehetséges.

 

• A férfi urogenitális szerveinek segítése, a húgyutak és a külső nemi szerv izomzatának stimulálása, az intim testrészek komfortérzetének növelése, a záróizmok tréningje.

• Szervi okokra visszavezethető vagy bizonyos élettani egységek energiaelvonása miatt tapasztalható csökkent szexuális vágy serkentése, a szexuális teljesítőképesség minőségének javítása, idegrendszeri eredetű csökkent nemi vágy serkentése.

• Az elektroszmog hatásainak kiküszöbölése, ha sokat dolgozik számítógéppel, ha sokat ül a tv előtt, és az egész nap elektromos készülékkel dolgozók számára.

• Hólyaghurutra való hajlam és gyakori fölfázás esetén a hólyag kezelése.

• Depresszió, levezetetlen agresszió, belső feszültségek oldása, a központi idegrendszer nyugtatása, relaxáció, a fáradtságérzet és a kimerültség enyhítése, a monotonitás okozta görcsök és lehangoltság/ elerőtlenedés oldása, a belső béke helyreállítása.

• Hajhullás, töredezett haj esetén a gyenge hajhagymák erősítése, a gyakori hajfestés következtében károsodott haj és fejbőr kezelése, a daganatos betegségek kemoterápiájának következtében bekövetkező hajhullás kezelése.

• Lehetőség van a szervek öt elem tan és a csakrák működése szerinti kezelésére is.

 

A külső gerjesztett EM tér hatása harmonizálható a Mobile CellCom készülék belső, saját EM jelet terápiásan alkalmazó egyidejű kezelése esetén.

 

A Mobile CellCom kezelések a következőkben jelenthetnek segítséget:

 

• A hormonrendszer rendellenességeinek kiküszöbölése, beleértve a szexuális hormontermelést is.

• Impotenciaproblémák kezelése, potencianövelés.

• Környezeti hatások okozta potenciális zavarok kiküszöbölése (pl. nehézfém, toxin).

• A hólyag, a húgyút és a vese kezelése szervi és meridiánterápiával.

• A férfi szervek rákterápiája, tumorok kezelése.

• Az idegrendszer kezelése, a félelmek, agresszió oldása, a depresszió enyhítése.

• Prosztataproblémák kezelése. A komplex terápia részeként fontos, hogy rendszeresen, minden étkezéssel telítetlen zsírsavakat és természetes eredetű aminosavakat is vigyünk be a szervezetbe, mert a készülék hatásossága nagyban függ a rendelkezésre álló építőanyagoktól.

Varga Sándor
XII. évfolyam 11. szám

Címkék: biorezonancia-terápia

Aktuális lapszámunk:
2020. április

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.